wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Mene malo stresira, ali nadoknadim alkoholom koji je jel', obavezan dok kuham.
renne Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 možeš i tucanu ljutu da metiš ako volite. a alkohol je obavezan dok se kuha :D
wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 možeš i tucanu ljutu da metiš ako volite. a alkohol je obavezan dok se kuha :DVolimo, nego kako.Slobodno šta još: imam biber, so, kari, kurkumu, peršun, bosiljak, mirođiju...?
renne Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 dodaj i malo bibera. Znači so, bibie, tucana ljuta i malo aleve slatke i to ti je to
wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 OK.I treba malo vode dok se dok sve sve to dinsta a?
Amelija Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 a alkohol je obavezan dok se kuha :Dja najbolje volem pivce dok kuham :)
wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 ja najbolje volem pivce dok kuham :)Jeste. Dobra je i žestina ali tipa džin-tonik, vodka-borovnica... Mislim dobro je i čisto ali onda obično nešto ukenjam na kraju.
Kelt Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 kako je skoro dobio vodku sad ne prestaje da priča o njoj :P
wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Ufff jes dobra bila... Ali nema više... Odavno. :(Imam problem s tim dobrim stvarima, brzo ih popijem i onda samo kmečim.
wall Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Seronjo.Pa 'nako... Malo mi izgledalo suvkasto pa sam dolio vode dok se dinstalo... Onda mi bilo malo gnjecavo.No meso bilo super pa se i krompir pojeo.
Recommended Posts