villiem Posted February 4 Posted February 4 42 minutes ago, Lucia said: @barrcode gde je to? Negde izmedju Kanade i USA, snimali The Revenant, ima potpis Leonarda Di Kapria na drvetu vrv 1
barrcode Posted February 5 Author Posted February 5 20 hours ago, Lucia said: @barrcode gde je to? Burgundija, Jura s francuske strane. 1
barrcode Posted February 7 Author Posted February 7 Spitzhorli (2737m) sa prevoja Simplon, odlični uslovi, sneg taman kako treba. u videokrugu mnogo čuvenih iz kluba 4000 (ne na ovoj slici doduše) 3
ivy Posted February 19 Posted February 19 Mi bili na Suvoj planini popeli se na Mosor,Sokolov kamen i neki na Trem a neki smo se suncali i lezali na livadi na prevoju i sutradan Svrljiske planine Ples od Cirinog prolaza...i meni se Svrljiske planine mnogo svidjaju. Bila sam na Suvoj vec nekoliko puta.. penjali smo se i na Divnu Goricu i Pasarelo..bili smo tri puta i na Svrljiskim...i dok Suvu vise ne moram ponavljati Svrljiske bih jos istrazivala...nekako su mi raznovrsne i zanimljive,nemam pojma, bas mi se jako svidjaju. super se druzili tri dana,kupali se u Niskoj banji.. 1 uzivancija 2
Mil@n Posted February 19 Posted February 19 ‚Ja sam rekao sebi Trem i Rtanj me neće videti barem 5 godina... Doduše, prošlo je barem godinu i po Ove godine sam bio na Sokolskoj Planini, na republičkoj akciji PSRS - pohod na Pjenovac na planini Javor, i juče se vratili sa Povlena, standardna tura 3 vrha. Lep je Povlen, zanimljiv.
ivy Posted February 19 Posted February 19 mene Povlen zanima,nisam bila...ali tamo krajem maja/pocetkom juna kad krene sazona gljiva
Popular Post Mil@n Posted March 21 Popular Post Posted March 21 Nekoliko fotki sa zimskog uspona na Midžor. Taj uspon je inače boza, ali sa više od 1m snega na nekim mestima, ume da izvuče malo više snage 6 4
barrcode Posted April 4 Author Posted April 4 On 21. 3. 2024. at 13:26, Mil@n said: Taj uspon je inače boza, ali sa više od 1m snega na nekim mestima, ume da izvuče malo više snage zato krplje ili turno skije zimi - jer bez njih svaki pređeni metar je agonija..
Popular Post barrcode Posted April 15 Author Popular Post Posted April 15 prolećno ulaženje u formu po (veoma) neprijatnoj vrućini. 7 2 1
ivy Posted May 14 Posted May 14 bili na Velikom Vranju kod Krepoljina..malo nam je padala kisa ali nije smetala divno smo se proveli...panina je PRELEPA!!bas duboka divljina 7 1
Recommended Posts