Mil@n Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Idem na komove u Julu, bio u kanjonu Gradca neki weekend, mala turica al lepo videti, a i nije da je neko penjanje.. Gledam gde još da se uvalim do kraja sezone.
darling Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 moji su bili prethodne dve godine na ovome. sveopste odusevljenje.
Delija67 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 meni iskrsao 1 kanjon Nere u nedelju,bas se radujem Ja idem u sledecu nedelju i isto se radujem
placenik Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ja idem u sledecu nedelju i isto se radujem Malo je već kasno za Neru, slabiji su vodopadi, ali ako nisi već bio, uživaćeš.
ivy Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 lepo je,mi smo imali stazu od 23km i bas je prijalo..ugl je ravno,vecina po glavnoj dzadi i putu ali ipak je zanimljivo..onako,1 lagana turisticka staza
halloween Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. Edited May 22, 2017 by halloween
Anonymous Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ustajanje u pola pet ujutro je mnogo veći problem. Ali se isplati na kraju. Ta Nera je baš postala moderna. Bile dve drugarice pretprošlog vikenda, hvale. Ja sam, ipak, bio odabrao Stolove (narcise i one lude konje) i nisam se pokajao, ali moraću da vidim taj kanjon, godinama o njemu slušam.
Mil@n Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. A za gaće? :D
ivy Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. meni ovo tuzno. i jako mi je zao ljudi koji nikad ne idu u prirodu,posebno iz ovako trivijalnih razloga..ne mogu da zamislim takav zivot.
halloween Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Baš si zanimljiva, prstenovala bih te pa pratila tvoj areal.
placenik Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 a priroda jako lepo leci i zlo i ogorcenost.. To sa vizitke Oca Makarija- ''isterujem zlo, uterujem dobro'' :D
Recommended Posts