May 19, 20177 yr Idem na komove u Julu, bio u kanjonu Gradca neki weekend, mala turica al lepo videti, a i nije da je neko penjanje.. Gledam gde još da se uvalim do kraja sezone.
May 20, 20177 yr On 19. 5. 2017. at 17:06, ivy said: meni iskrsao 1 kanjon Nere u nedelju,bas se radujem Ja idem u sledecu nedelju i isto se radujem
May 22, 20177 yr On 20. 5. 2017. at 13:47, Delija67 said: Ja idem u sledecu nedelju i isto se radujem Malo je već kasno za Neru, slabiji su vodopadi, ali ako nisi već bio, uživaćeš.
May 22, 20177 yr lepo je,mi smo imali stazu od 23km i bas je prijalo..ugl je ravno,vecina po glavnoj dzadi i putu ali ipak je zanimljivo..onako,1 lagana turisticka staza
May 22, 20177 yr Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. Edited May 22, 20177 yr by halloween
May 22, 20177 yr Ustajanje u pola pet ujutro je mnogo veći problem. Ali se isplati na kraju. Ta Nera je baš postala moderna. Bile dve drugarice pretprošlog vikenda, hvale. Ja sam, ipak, bio odabrao Stolove (narcise i one lude konje) i nisam se pokajao, ali moraću da vidim taj kanjon, godinama o njemu slušam.
May 23, 20177 yr On 22. 5. 2017. at 21:03, halloween said: Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. A za gaće? :D
May 23, 20177 yr On 22. 5. 2017. at 21:03, halloween said: Nevezano samo za prethodno, sve mi je divno dok čitam i gledam fotke, ali samo dok nisam počela da zamišljam konkretne detalje planinarenja, bilo gde i shvatila da sam ipak preveliki konformista, jer nisam u stanju da zamenim toalet u žbun. meni ovo tuzno. i jako mi je zao ljudi koji nikad ne idu u prirodu,posebno iz ovako trivijalnih razloga..ne mogu da zamislim takav zivot.
May 23, 20177 yr On 23. 5. 2017. at 11:55, ivy said: a priroda jako lepo leci i zlo i ogorcenost.. To sa vizitke Oca Makarija- ''isterujem zlo, uterujem dobro'' :D