August 4, 20159 yr ja sam jednom milicu milsu slucajno uvatio za dupe i nije ni trepnula :( čudno. mene je odma odvela do tate da divanimo na književne teme. posle me izguro ovaj sa lepcom.
August 6, 20159 yr auuu kakav tekst današnem izdanju Vremena - razbucao me načisto! Priča moje majke m .rudić VESNA MILAKARA ROĐENA JE 1966. GODINE U DONJEM KLASNIĆU, U OPŠTINI GLINA NA BANIJI. SA OSAMNAEST GODINA SE UDALA ZA PERU RUDIĆA, MOG OCA, I 1987. RODILA MENE, A MAJU, MOJU SESTRU, SLEDEĆE GODINE. ŽIVELI SMO U RUDIĆIMA, U GORNJEM KLASNIĆU, SVE DO 4. AVGUSTA 1995. GODINE. JA SAM MIRKO RUDIĆ, NOVINAR "VREMENA"
August 6, 20159 yr auuuuuuu jbt morao sam iz više puta... počele oči da se pune suzama a ja na poslu #nijefora
August 6, 20159 yr Author auuuuuuu jbt morao sam iz više puta... počele oči da se pune suzama a ja na poslu #nijefora +1počeo i kad sam shvatio sa čim imam posla odustao dok se ne steknu uslovi :(
August 14, 20159 yr jel ovo teofilo krpi sonju biserko u novom broju? (nisam pretplaćen na e-izdanje, a ne da mi se kupovati)
August 14, 20159 yr ona je tema, ali nema krpljenja samo lagana drugarska kritika izbora sagovornika ako je tema njen intervju u "vijencu" - sagovornik je baš bio dojajan.
August 15, 20159 yr Author Odličan Bazdulj o sabahu sa šejtanom... Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk +1 ništa toliko ne dosadi kao jednoličnost izuzetnog sioran