Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) pre no sto ste se smuvali, a onda te on ostavio. Ne pratiš forumski kanon na tu temu. Ostavio je moju najbolju drugaricu, i sad ga sve mi devojčice mrzimo. -_- Edited September 2, 2014 by Turnbull
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Pazi ti sad ovde mešaš žabe i babe. Ja ne znam nijedan kriterijum po kome se u istu rečenicu mogu staviti Bazdulj i Kaić sem da obojica hodaju na 2 noge. Ne znam da je ikad igde Bazdulj radio ono što radi tj piše Kaić tako da mi je besmisleno da o tome polemišem i ne znam zašto si Kaića prilepio u ovu priču. Polemiše se i sa tekstom za koji smatraš da je nepismen ili da kompletno maši temu, nisam baš naučila napamet al pamtim šta je i kako u tom smislu Kiš izvrgao ruglu u svojoj knjizi. ( ne udari me Kišom , please Tako da ok, tekst o Robinu, tačno bih volela da vidim šta bi ti napisao uredniku i piscu šta je tu loše i omašeno. Kao pismo čitaoca koji smatra da je omašen tekst. Eto mene kao radoznalog čitaoca bi zanimalo da vidim tvoju analizu, i njegov tj njihov odgovor, bez vrdanja da se sad intelektualne ili bilo kakve polemike ne vode. Jebemu miša, ima dovoljno nas koji bi to čitali recimo na stranicama Vremena uz kokice Bez ikakve veze sa parama , intelektualnog razgibavanja radi. Jedino ako misliš da Bazdulj u vremenu radi za nekakve ogromne pare Edited September 2, 2014 by ljuttko
koksy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ne pratiš forumski kanon na tu temu. Ostavio je moju najbolju drugaricu, i sad ga sve mi devojčice mrzimo. -_- kakvu devojčicu, zar nisi ti peder a i majka ti zna? (p.s. ha-ha-ha, polako modovi, polako)
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) To je bilo pre-op. Elem Ljutko, Bazdulj i Kaić se sreću kod onog kriterijuma koji je pomenuo Pemblton, da je bilo vremena kada njihovi tekstovi (kako god međusobno različiti) ne bi mogli da pražive uredničku intervenciju. Treba još primera? - eno ti Kecmana, Bazdinog jarana. Drugačiji stil, ali ista ispraznost, isti haos, ista nesposobnost da se napiše solidan, koherentan novinski tekst, kolumna, bilo šta. Bazdulju se ranije još ponekad i omaklo, ali ne pamtim kad poslednji put. Edited September 2, 2014 by Turnbull
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 kakvu devojčicu, zar nisi ti peder a i majka ti zna? (p.s. ha-ha-ha, polako modovi, polako) Koksi ne ubacuj mi devojčice i majke, o pederima da i ne govorimo kad hoću da nagovorim Turna da ozbiljno napiše kritiku nekog sledećeg teksta, a kritike će uvek biti ;) Dakle o književnosti je reč i novinarskim člancima, kad već plaćam da malo uživam :misko:
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Evo, obećavam da ču razmisliti. Ako me nešto bude naročito inspirisalo, možda i nažvrljam nešto. :)
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 To je bilo pre-op. Elem Ljutko, Bazdulj i Kaić se sreću kod onog kriterijuma koji je pomenuo Pemblton, da je bilo vremena kada njihovi tekstovi (kako god međusobno različiti) ne bi mogli da pražive uredničku intervenciju. Treba još primera? - eno ti Kecmana, Bazdinog jarana. Drugačiji stil, ali ista ispraznost, isti haos, ista nesposobnost da se napiše solidan, koherentan novinski tekst, kolumna, bilo šta. Bazdulju se ranije još ponekad i omaklo, ali ne pamtim kad poslednji put. Sori al to poredjenje ne mogu da uvažim oni i dalje nisu za poredjenje i stavljanje u istu rečenicu. Polemišemo o loše napisanom ili ispraznom tekstu, što može da bude predmet polemike i zbog koga nekog pisca il novinara nećeš da čitaš il ćeš da mu pisanije sa estetske a ne etičke strane seckaš na froncle, i o političkom pamfletu sastavljača spiskova koji za račun i iz kuhinje nekog instituta piše Kaić. Zašto je Danas i Panović kao urednik to objavio pojma nemam al imam neku sitnu teriju kojoj ovde nije mesto za razglabanje. Meni bi bilo svejedno da li je Kaić napisao najpismeniji i najkoherentniji tekst na svetu koji ima za cilj da radi to što radi, pretpostavljam i tebi tako da je uvodjenje u našu priču tog gmaza što se mene tiče omaška kompletna
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Evo, obećavam da ču razmisliti. Ako me nešto bude naročito inspirisalo, možda i nažvrljam nešto. :) Eto, to četkam ništa više ne raduje čitaoce nego naštrene olovke a onda ćemo da vas metnemo na ppp temu polemike i eto cele nedelje radosti
koksy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 eee ljuttko, ljuttko... al, što bi reko voja čolanović, ćutim ko zaleđen zdenac...
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Koksika, imaš tikove ili nekom nešto namiguješ?
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Pa kako da ne brinem, daj potraži neku terapiju za to.
Sir Oliver Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Edi(k)t: ..ma, ništa.. Edited September 2, 2014 by Sir Oliver
koksy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Pa kako da ne brinem, daj potraži neku terapiju za to. evo prelazim na tihovanje. i da - izvinjence.
Recommended Posts