Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

EJ danas na MRI, sinoć su bili optimisti, šetao, trčkao, vozio bajs itd. Možda par nedelja mada ko zna.I još jedan :Hail: za Kika Alonsa, rookie igra kao blesav.edit: EJ - 4 do 8 nedelja. Frimene, Bafalo te čeka :lol:

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Za I Džeja ne znam ali Hojeru je definitivno torn ACL i završio je sezonu. U pičku materinu i evolucija koja je jedan deo napravila tako bitnim a tako krhkim...
pa nista, ti onda pocni da verujes da je svet stvoren za 7 dana :Dedit: broj dana. nisam najbolje upoznat sa kreacionizmom :D Edited by freakns

Možda 26:18 za Svece ne zvuči tako, ali konačan ishod na Soldžer Fildu ni u jednom trenutku nije bio doveden u pitanje™. Ima par razloga za to: posed lopte ( 36 prema 23 minuta za Nju Orleans), niti jedan takeaway odbrane Čikaga, očajna igra ofanzivne linije Medveda u I poluvremenu ( Katler je na početku II četvrtine već po 3 puta bio sekovan, udaran i obaran; Bris je pri kraju III imao svega 1 sek, 2 puta su ga potkačili i samo 1 oborili, mislim da se do kraja utakmice to nije bitnije promenilo). Džaba Katleru rejting od preko 120, džaba Alšonu Džefriju skoro 200 uhvaćenih jardi i jedan TD, kad Brisu, Grejemu i Pjeru Tomasu daš loptu preko pola sata, oni znaju šta će s njom.Pemberton sigurno ima razloga za veselje, video sam tokom utakmice uključenje iz GB i Rodžersov pas za TD od 83 jarde.

Možda 26:18 za Svece ne zvuči tako, ali konačan ishod na Soldžer Fildu ni u jednom trenutku nije bio doveden u pitanje™. Ima par razloga za to: posed lopte ( 36 prema 23 minuta za Nju Orleans), niti jedan takeaway odbrane Čikaga, očajna igra ofanzivne linije Medveda u I poluvremenu ( Katler je na početku II četvrtine već po 3 puta bio sekovan, udaran i obaran; Bris je pri kraju III imao svega 1 sek, 2 puta su ga potkačili i samo 1 oborili, mislim da se do kraja utakmice to nije bitnije promenilo). Džaba Katleru rejting od preko 120, džaba Alšonu Džefriju skoro 200 uhvaćenih jardi i jedan TD, kad Brisu, Grejemu i Pjeru Tomasu daš loptu preko pola sata, oni znaju šta će s njom.Pemberton sigurno ima razloga za veselje, video sam tokom utakmice uključenje iz GB i Rodžersov pas za TD od 83 jarde.
Pa sto se Kantlera tice uvek se radujem ovome....DET@GB ogavna utakmica, ispovredjivali se u odbrani, koja je Busha dobro zaustavila.BTW taj TD je ponisten :(
Pa sto se Kantlera tice uvek se radujem ovome....DET@GB ogavna utakmica, ispovredjivali se u odbrani, koja je Busha dobro zaustavila.BTW taj TD je ponisten :(
Ops, izvinjavam se, tek sad vidim da sam ti pogrešno napisao nick. Ma nisam mislio da se raduješ zbog loše partije Čikaga, nego dobre partije tvojih. Bar mi se činilo da dobro igraju kad sam video taj pas preko celog terena. Šteta što se nije važio. Ali bitna je pobeda, zar ne?
Freeman u Minnesoti... hattori, nadam se da imas dovoljno pilula za smirenje, valjace ti :P
mora da se salis.... posle citave galerije mediokriteta koji su se kod nas izvrteli na qb, jednostavno oguglas i ne pridajes paznju.tanka qb pozicija nam je ™.
@AdamSchefterAll together, Seahawks and Raiders paid QB Matt Flynn a combined $14.5 million the past two seasons for one start.
Doduse mislim da ce mu se svaki ugovor odbijati od ove cifre bas me zanima sta ce dalje..Mada dosta ima povreda uzduz lige...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...