Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

E, da je onaj Stafordov fambl na kraju I poluvremena pretvoren u TD a ne samo FG, i da je posed lopte u " crvenoj zoni" na početku II isto bio TD a ne samo FG, ko zna. Ovako je pristojna Katlerova partija u zadnjih 8 minuta bila dovoljna samo za častan poraz ( 32:40), a ne i za veliki preokret.Ali, treći daun 1/13, a četvrti 2/2 kao i konverzija za dva poena 2/2. Misterija...Sve u svemu, sumoran kraj jedne sumorne nedelje. U svakom pogledu- sportskom, klimatskom...

Dobismo šampione na guzove.Heroj dana - Kiko Alonso, ruki MLB, sa 2 INT danas i 5 za sezonu, i to zadnji taman da ubije drajv Gavranova na kraju tekme, kao Patrik Piterson što je presekao nesrećnog Frikovog pulena Glenona.Plus smo se natrčali skoro kao svi ostali zajedno protiv Gavranova u prethodne tri utakmice. Trenutno nam je #4 CB u stvari #1 pošto smo iskasapljeni povredama ali se sekonderi drži, bend but don't break.Flako šibnuo 5INT, carrer high za njega.Šta je bre ovo sa PIT & NYG?

MVP vec resen... Ali sezona u kojoj su Giantsi i Steelersi 0-4 :wacko: A Kanzas 4-0 :lol: Srecom pa Dalas ne mrda sa 50% inace bih pomislio da je jos preseason.

Edited by ducca

Ali Browns-i su misterija. Sa bekap kvorterbekom i nakon trejda prve zvezde tima imaju dva od dva i ne bi me začudilo da opale Bilse sad u TNF.edit: Vilfork verovatno završio sezonu.

Edited by Jean-Luc Picard

Chud je poznat da ne jebe mnogo trčanje, a sa ove dve pobede ima da napumpa ego do neba. Ipak, taj tandem Norv-Chud je dokazani zajeb, pa treba očekivati kvalitetan raspad uskoro. Ove dve pobede su pre svega rezultat neke Hoyerove lucidnosti i njegove super konekcije sa poludelim Cameronom.Ono gde bi Brownsi trebalo još više da kidaju je odbrana, gde igraju još uvek ispod ( makar mojih ) očekivanja.

@JayGlazerBucs have just released Josh Freeman@caplannflBecause there's no offset language in Freeman's contract, the Bucs still owe him the remainder of his contract.@caplannflNFLPA has advanced their investigation and info gathering on what went on with the information leak with Freeman's drug test, source said.Kada će Schiano napolje? Friče, daj neki inside scoop.

nema nikakav poseban inside. za sada ga niko ne vuce za usi, makar ne zvanicno....btw, pusti ti nas. ne znam da li si primetio, ali ovi tvoji su uspeli da izgube od Weedena. Brandon fucking Weeden, alo ! :D ovo je gore nego sto je nas Geno Smith dobio :D

Za I Džeja ne znam ali Hojeru je definitivno torn ACL i završio je sezonu. U pičku materinu i evolucija koja je jedan deo napravila tako bitnim a tako krhkim...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...