Jump to content

NFL 2013

Featured Replies

A?
pa jel tim iz 72 otvara sampanjac uvek kada svi izgube makar jedared i pravi famu oko toga?
  • Replies 964
  • Views 53.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

pa jel tim iz 72 otvara sampanjac uvek kada svi izgube makar jedared i pravi famu oko toga?
Tacno sam znao da je to....hihihi
  • 3 weeks later...

Šta uradi Denver, auu

kako je Manning objasio, auh... odbrana Ravensa je 1™ veliko nista

Gde ste ljudi? :unsure:Steelersi ocekivano kljakavi. Odbrani nemam sta prigovoriti, ali napad... :isuse:

Prava prvenstvena u Ohaju.Viden ima 3 int. i ekipa mu svejedno vodi posle pola.

Patriote sa standardnim problemom privođenja kraju, imali loptu na 17-7 minut prije kraja poluvremena, držali loptu 14 sekundi, INT i potom primljen TD, 17-14 poluvrijeme

Patriote se raspadaju, gube loptu na inč od TD, a Picburg još goriПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Kakvi glupanderi su ovi u NE što su otjerali Meška/Meska :isuse:

Bengalsi su izgubili samo zbog svoje nediscipline i usijanih glava. Prvo su imali " nesportsko ponašanje" na kraju I poluvremena i dali Robiju Guldu priliku da postavi svoj lični rekord ( fild gol sa 58 jardi), onda su potrošili zadnja dva tajm-auta 8 minuta pred kraj utakmice, oba puta da bi izbegli kaznu zbog 12 igrača na terenu, i na kraju šlag na tortu- još jednom unsportsmanslike conduct minut pre kraja, čime su uprskali priliku za par očajničkih bacanja za izjednačenje ili možda čak pobedu. Na kraju 24:21 za Čikago i meni je drago, naime volim Medvede.

Patriote izvukoše vođstvo 23-21 na guzove. Još 5 sekundi, što, kad su Patriote u pitanju, znači da nije gotovo.

Tampa :rolf:

• Author

friče, sjebaše nas fg-ovi u zadnjim sekundama :(

Realno, mislio sam da će Manuel imati statistike tipa 280+ jardi, odbrana NE dušu dala za bildanje samopouzdanja rukijima, čudi me da trener nije zvao 40 pasova.

kakav cirkus ova tampa, lebe

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout