Milosh76 Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 A ako ti dodje neka popisivacica tvojih godina... a ti pijan? Pocni da pijes kad dodje popisivac... ostavices bolji utisak 1
Milošica Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 6 minutes ago, Milosh76 said: A ako ti dodje neka popisivacica tvojih godina... a ti pijan? Pocni da pijes kad dodje popisivac... ostavices bolji utisak Dobar sam kad popijem I to je jedna od opcija, da ih docekam sa flasom u ruci.
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 (edited) do kada traje popis? e sad vidim 31.10. 20:00 a šta se dešava ako neko ne bude popisan? da kontaktiram prvo britansku ambasadu ili onog buzdovana kovačevića iz rzs-a? i oborim rezultate Edited October 25, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Sestre Bronte Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 nismo ni mi popisani možemo da osnujemo stranku tip srpska nepopisana stranka ili tako nešto 2
đorđe geprat Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 izgleda da ovo moje u selu neće biti popisano. sutra odo. gospođa mi javila da je popisivač bio u rakovici, prekucao popunjen formular koji sam ostavio. iznenadila se što sam kao maternji jezik napisao da je hrvatski. pa jeste. baš me zanima šta su napisali drugi kojima majka nije srpkinja. imam druga kome je majka grkinja. pitaću ga kad stignem. nacionalnost - precrtana, veroispovest - ateista. 1
đorđe geprat Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 3 minutes ago, Braća Strugacki said: nismo ni mi popisani možemo da osnujemo stranku tipa Srpska Nepopisana Stranka ili tako nešto da zbunite mileta i slavicu. botine i one kod džuboksa nećete.
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 pokret nepopisanih srba, nepopisani srbije mada je moj favorit otpisani. tu možemo da zahvatamo iz dva bazenatm prvi nacionalni, furamo priču majora gavrilović, a drugi bazen levičari hipsteri prle, tihi, mrki… 1 1
Sestre Bronte Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 jedini problem je ako se omasovimo i imamo bar dva člana to što ćemo da se raspadnemo na pokret i otpisane u prvom danu 2
levi Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 popisivačica ostavila broj na oglasnoj tabli u zgradi, pozovem kažem može da dođe poslepodne, ona kaže možemo to da obavimo i telefonom, reko može
napadaj Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 20 minutes ago, djordje geprat said: kao maternji jezik napisao da je hrvatski ... nacionalnost - precrtana, veroispovest - ateista. Đorđe, bili biste velika zvezda na tviteru. 5
Milosh76 Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Ni kod mene na NBG nisu dolazili, niti ostavljali poruku. Pokusao sam da ih dobijem telefonom.. lakse bih dobio kralja Carlsa, nego taj debilni kol centar. U svakom slucaju, probacu jos koji put i zabole me. Da hoce, nasli bi me u sekundi.... i tako ce izmisliti rezultate, ipak su to naprednjaci, stari mafijasi. 2 1
gospa buba Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Đorđe, bili biste velika zvezda na tviteru.pa jeste se tviter malo uzbudio, sa svih strana spektra, kako to da neki ljudi tek tako ni iz chega svoje jezike i porekla imenuju kako hoce zamisli ti to [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 8 minutes ago, nautilus said: nisu ni mene popisali ništa, čekamo utorak sa osnivanjem pokreta 1 1
Recommended Posts