Jump to content
IGNORED

Popis 2011, 2022. itd.

salerokada

Recommended Posts

Posted
Just now, jms_uk said:

Kako si prijavljivao trajni boravak u inostranstvu? Ili mislis na to da si se odjavio?

Koliko znam, ima samo ona prijava za boravak duzi od 90 dana?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Da, u pravu si. Sve je to privremeni boravak u inostranstvu duži od 90 dana. 

Napravio sam saobraćajni prekršaj tokom odmora u Beogradu i vratio se u Austriju. Oni me tražili na adresi na kojoj sam bio prijavljen pošto se nisam odazivao i zbog toga sam popio neku kaznu za lažnu adresu ili kako se to zove. U sledećem dolasku sam  prijavio boravak u inostranstvu i posle izvadio dokumenta ovde i pisalo je Austrija za adresu. Nisam imao više nikakvu adresu u Srbiji. Novu turu dokumenata sam hteo da izvadim u Srbiji i tu su me naterali da se prijavim da sam se vratio iako sam im rekao da sam tu samo na odmoru. Sad se vodim kao da živim kod brata u stanu. 

• +1 2
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

To znaci, ako sam iz Kikinde, a zivim u BG, popisivac me popise u BG, a onda onaj u Kikindi me popise jer su me roditelji prijavili tamo?

Da, česta situacija u popisu, posle vrše ukrštanje podataka i brišu duplo popisane.

Posted

Овако кажу на сајту

D97A8697-E983-489F-B912-A82D7367AA01.thumb.jpeg.add77a617e40fb990146c18f2fb4bdbe.jpeg

Posted

imamo pad stanovnika i uporedo porast stanova za 12% u odnosu na 2011, dokaz da se u srbiji bolje živi :D

- veća je komocija, roditelji mogu da izgrade kuću ili kupe stan svakom potomku, za razliku od ranijih vremena i posle kažu da smo siromašna zemlje da nema od čega da se živi, a ono bup 400k stanova više za 11 godina :happy:

Posted

za 30 godina će nas biti 5 milona, od toga 3,5 miliona u Beogradu, a od toga 2 miliona u centralnim opštinama, a od ostatka države možemo da napravimo parking, pošto će Beograđani imati 10 milona vozila :D

kako prolazi koja godina, radikalzuje se moj plan o napuštanju Beograda, odnosno izmeštanju u neko drugo mesto. Beograd je nekad bio strava, sad je strava i užas, a šta će biti ne smem ni da pomislim. umesto da raste u širinu, ako već mora da raste, on raste u visinu, svi se zdudavaju na malom prostoru, kao košnica, kvalitet života opada, pa taman i ako živiš u fensi gajbi od pola miliona evra

• +1 6
  • Haha 1
Posted

ko u ove cifre poveruje, reptilijanci i zemlja kao ravna ploca ce mu biti  vise nego realni...

btw dovoljno je ispratiti kako je pusten balon sa cifrom - cini mi se da je kockasti iz CESIDA pre neku nedelju krenuo sa ovim ili slicnim brojevima 

• +1 3
Posted

cifre su realne, jer je popisan znatan deo gastosa, sačekajmo da objave koliko je građana bez njih :happy:

Posted
4 hours ago, Heaviside said:

Da, u pravu si. Sve je to privremeni boravak u inostranstvu duži od 90 dana. 

Napravio sam saobraćajni prekršaj tokom odmora u Beogradu i vratio se u Austriju. Oni me tražili na adresi na kojoj sam bio prijavljen pošto se nisam odazivao i zbog toga sam popio neku kaznu za lažnu adresu ili kako se to zove. U sledećem dolasku sam  prijavio boravak u inostranstvu i posle izvadio dokumenta ovde i pisalo je Austrija za adresu. Nisam imao više nikakvu adresu u Srbiji. Novu turu dokumenata sam hteo da izvadim u Srbiji i tu su me naterali da se prijavim da sam se vratio iako sam im rekao da sam tu samo na odmoru. Sad se vodim kao da živim kod brata u stanu. 

Koliko zajebancije za izbegavanje jedne saobraćajne kazne :fantom:

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Profesionalac said:

Koliko zajebancije za izbegavanje jedne saobraćajne kazne :fantom:

:lolol:

Javio sam se policiji po naredbi i platio kaznu plus kazna za lažnu adresu tj. neprijavljivanje boravka u inostranstvu. Sad sam opet u tom prekršaju.

Posted
22 minutes ago, Heaviside said:

:lolol:

Javio sam se policiji po naredbi i platio kaznu plus kazna za lažnu adresu tj. neprijavljivanje boravka u inostranstvu. Sad sam opet u tom prekršaju.

Mda, kakogod... :rolleyes:

Heavi, Terziću! :laugh:

• Haha 1
Posted

Cenim da su "krali" na metodologiji...
Ako to nije bilo dovoljno onda se pomerio zarez

... Shiit has hit the fan

Posted
20 hours ago, munze said:

biro rada, pio fond, rffzo, katastar...

bia...

Posted

Zasto odma kradja?

Rezultati su vjerovatno tacni sa ovima koji zove vani a prijavljeni su i tamo.