Jump to content

Praksa korporativnog ponašanja u Srbalja

Featured Replies

On 21. 2. 2013. at 20:13, Marko M. Dabovic said:
Kodeks ponašanja Delta Osiguranjao Direktori su po pravilu u žurbi. Zato im pri susretu u hodniku ili kancelariji oslobodite prostor, izmaknite se ili zastanite.o Prethodno pravilo naročito važi pri susretu sa Predsednikom HOLDINGA. U liftu ćete uvek dopustiti da on prvi stigne na sprat na koji se uputio, a Vi ćete se po njegovom izlasku iz lifta vratiti na sprat koji Vama odgovara.o Obratite pažnju da pri ulasku i izlasku iz lifta pozdravite Predsednika, direktore i kolege i da u liftu ne okrenete leđa drugima, naročito ne pretpostavljenima.
:rolf: :ph34r:ne bih ovde radila ne znam kakve plate da su. rob, covek nize vrednostiovako se osecam bar slobodno da idem hodnikom i nikom ne sklanjam i najnormalnije kazem u lice svakom kolegi i direktoru sta stvarno mislim i ne mogu mi nista, kako i treba da bude

Edited by InvisibleLight

• Replies 224
  • Views 21.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kodeks ponašanja Delta Osiguranja...
:ziga: :ziga: :ziga:još jedno da pitam... ovo nije zajebancija, ovo je stvarno ?
  On 21. 2. 2013. at 20:14, renne said:
Nadam se da ću naći negde na hddu pa okačitiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ne verujem ni Vasi, taj je u dosluhu sa Milogledom. ajde Renne kaci.
Kodeks ponašanja Delta Osiguranjao Direktori su po pravilu u žurbi. Zato im pri susretu u hodniku ili kancelariji oslobodite prostor, izmaknite se ili zastanite.o Prethodno pravilo naročito važi pri susretu sa Predsednikom HOLDINGA. U liftu ćete uvek dopustiti da on prvi stigne na sprat na koji se uputio, a Vi ćete se po njegovom izlasku iz lifta vratiti na sprat koji Vama odgovara.o Obratite pažnju da pri ulasku i izlasku iz lifta pozdravite Predsednika, direktore i kolege i da u liftu ne okrenete leđa drugima, naročito ne pretpostavljenima.
northkorea.jpg

Ja u ovo verujem. Pricali su mi da je tamo gadno, a verujem renneu I bluffu

Ovo je vec bilo u medijima, pre koju godinu

Renne garant montira sad zaglavlje Delte :fantom:

Jednom sam se u holu te zgrade našao sa nekom ribom da mi preda zagubljenu kopiju ugovora i seli smo u stranu da bacim pogled na neke stolice. Odjednom je promenila boju - morate da idete, moramo da se sklonimo odavde! jebote kao na filmu. Zašto, pitam šokiran. Dolazi Predsednik! Otkud Bota, mislim se, kad ono Miško, svi su sabijeni uz zidove maltene na nišanu dok nije protutnjao okružen gardom

i onda meni ljudi pre par godina sasvim ozbiljno objasnjavaju da drzava ne sme da dozvoli da miskovic propadne "jer ce 30 hiljada ljudi da ostane bez posla" :fantom:a i podsetilo me na slucaj kad je tijanic na bk dao otkaz urednici vesti jer nije ustala kad je u redakciju, 10 minuta pred pocetak tv-dnevnika, on doveo bogoljuba karica.

Sto bi bilo dobro da robija sa bivsim radnicima Delte...

Nemam ni trunku sumnje, sve ovo mora biti tačno. Ovo su srpski tajkuni, to tako izgleda. Jedino imam dilemu da li je ovo ideja direktora ili nekog njegovog bliskog saradnika koji je fasciniram hijerarhizovanim korporativnim sistemima. Ovakva pravila pišu se za zamenjivu radnu snagu, ali i one koji uspehom u karijeri smatraju to da budu vertikalno što bliže Džonu Miltonu, kako bi mogli da drkaju ove ispod što im okreću leđa u liftu.

:ph34r: :ph34r: :ph34r:Bolest

ovo je iz 2008, ima toga još, pronaći ću

Reveal hidden contents

onako kad preletim, to je moglo i malo pismenije da bude.

Hm, a ja se čudio kada mi je devojka pričala da mora da pegla kosu jer su joj predočili da njena (prirodno kovrdžava) kosa deluje neuredno, a to nije poželjno.Ne primaju ljude sa dugom kosom - da nisu vojska?