morgana Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ja upravo jedem palačinke sa bademovim mlijekomali je muža badema smor, tako da neću ponavljati
mraki Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 (edited) Ja zadnjih dana pijem jogurt mlekare Granice, ali ipak manje nego što sam ga pio ranije.Znam čoveka koji radi tamo i koji kaže da manji proizvođači poput njih otkupljuju meko samo od lokalnih seljaka koji za razliku od velikih farmi retko hrane krave kukuruzom.2l Balansa čeka u frižideru već danima, nit mi se pije nit mi se baca. Edited February 24, 2013 by mr@ki
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 pod devizom ne kupujmo domace, ja nakrcala frizider kefirom iz nemacke, jogurtom iz rumunije, zrnastim sirom iz slovacke, mlekcima za kafu iz italije. htela i bademovo mleko da gacam, al procitala negde da je bzvz, pa cu sutra u metro u lov za pravim.
ToniAdams Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 kefir iz nemacke i jogurt iz rumunije, sta je sledece, kokakola iz albanije?
henrik larsson Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Sad mi se pije kokakola iz Albanije :(
ToniAdams Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ima cmrlj garant, to i nutelu iz moldavije
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 lako je tebi da se sprdas, sta ti iz prvog sveta znas sta su nasi problemi.
ToniAdams Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 lako je tebi da se sprdas, sta ti iz prvog sveta znas sta su nasi problemi.nista, u povratku cu ti doneti njemackog mljeka u prahu pa da smrcemo skupa.
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) @toninije mleko u prahu isto sto i mleko:(zna li ko kakva su pravila o drzanju koze u gradu? Edited February 24, 2013 by cmrlj
yolo Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ako imas kesicu za skupljanje brabonjaka sa sertifikatom opstine stari grad, samo napred!
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) je l koze isto ispaljuju brabonjke? mislim da ima neki radijus od centra u koji ne sme domaca zivotinja, ali ako je proglasim za kucnu ljubimicu mozda prodje bez problema. i kuce ce da se zdruzi cim skapira da je koza izvor mleka. Edited February 24, 2013 by cmrlj
ToniAdams Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 znam jedan u tridesetom bloku da je drzo kozu, neka baba pak kokosi. mislim da sve to moze.
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 mrka kapa.ODLUKA O DRŽANJU DOMAĆIH ŽIVOTINJA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (prečišćen tekst) I - OPŠTE ODREDBE član 1. Ovom odlukom propisuju se bliži uslovi za držanje i zaštitu domaćih životinja na teritoriji grada Beograda. Domaćim životinjama u smislu ove odluke, smatraju se: kopitari, papkari, pernata živina, kunići, psi i mačke, golubovi i pčele. član 2. Na teritoriji gradske opštine Vračar, Savski venac i Stari grad ne mogu se držati kopitari, papkari, pernata živina i kunići.
Recommended Posts