Jump to content

Da li ste prestali da konzumirate mlečne proizvode?

Da li i dalje konzumirate mleko i mlečne proizvode? 62 members have voted

1. 1. Da li i dalje konzumirate mleko i mlečne proizvode?

• prestao/la sam da ih konzumiram do daljnjeg
      5
    • konzumiram ih kao i do sada
      41
    • konzumiram ih i dalje ali u smanjenim količinama
      11
    • nisam ih konzumirao/la ni do sada
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja upravo jedem palačinke sa bademovim mlijekomali je muža badema smor, tako da neću ponavljati

• Author

Ja zadnjih dana pijem jogurt mlekare Granice, ali ipak manje nego što sam ga pio ranije.Znam čoveka koji radi tamo i koji kaže da manji proizvođači poput njih otkupljuju meko samo od lokalnih seljaka koji za razliku od velikih farmi retko hrane krave kukuruzom.2l Balansa čeka u frižideru već danima, nit mi se pije nit mi se baca.

Edited by mr@ki

pod devizom ne kupujmo domace, ja nakrcala frizider kefirom iz nemacke, jogurtom iz rumunije, zrnastim sirom iz slovacke, mlekcima za kafu iz italije. htela i bademovo mleko da gacam, al procitala negde da je bzvz, pa cu sutra u metro u lov za pravim.

kefir iz nemacke i jogurt iz rumunije, sta je sledece, kokakola iz albanije?

Sad mi se pije kokakola iz Albanije :(

ima cmrlj garant, to i nutelu iz moldavije

lako je tebi da se sprdas, sta ti iz prvog sveta znas sta su nasi problemi.

umrećeš zdrava, a ne ko mi

lako je tebi da se sprdas, sta ti iz prvog sveta znas sta su nasi problemi.
nista, u povratku cu ti doneti njemackog mljeka u prahu pa da smrcemo skupa.

bugarska kola je zakon.

@toninije mleko u prahu isto sto i mleko:(zna li ko kakva su pravila o drzanju koze u gradu?

Edited by cmrlj

ako imas kesicu za skupljanje brabonjaka sa sertifikatom opstine stari grad, samo napred!

je l koze isto ispaljuju brabonjke? mislim da ima neki radijus od centra u koji ne sme domaca zivotinja, ali ako je proglasim za kucnu ljubimicu mozda prodje bez problema. i kuce ce da se zdruzi cim skapira da je koza izvor mleka.

Edited by cmrlj

znam jedan u tridesetom bloku da je drzo kozu, neka baba pak kokosi. mislim da sve to moze.

mrka kapa.ODLUKA O DRŽANJU DOMAĆIH ŽIVOTINJA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (prečišćen tekst) I - OPŠTE ODREDBE član 1. Ovom odlukom propisuju se bliži uslovi za držanje i zaštitu domaćih životinja na teritoriji grada Beograda. Domaćim životinjama u smislu ove odluke, smatraju se: kopitari, papkari, pernata živina, kunići, psi i mačke, golubovi i pčele. član 2. Na teritoriji gradske opštine Vračar, Savski venac i Stari grad ne mogu se držati kopitari, papkari, pernata živina i kunići.