gospa buba Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 cttale reko da se uvozna roba rigorozno kontrolise. ja mu verujem.verujem i ja njemu, ali je drzavni propis sada dizajniran na 10x vishe nego bilo gde. sve sto ne moze da se proda tamo, sada ce se prodati kod nas. a ja sad znam, pa necu vishe da se igram tako ^_^
Amelija Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 narode, kako stojimo trenutno s mlekom?koje se pije, koje se ne pije, ima li nekog pouzdanog stranjskog možda u Veru?
duda Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 narode, kako stojimo trenutno s mlekom?koje se pije, koje se ne pije, ima li nekog pouzdanog stranjskog možda u Veru?ovde više ništa nije pouzdanone znam zašto očekivati da ta stranjska budu bolja kada su naši spustili lestvicu desetostrukoi kakav sada mehanizam postoji da se ne uvozi loše mleko ? nikakavne sumnjam da će se ovde naći pametnjakovića da sad uvoze neko loše mleko za male parea nama ga prodaju po skupeja kupujem organsko, i dalje mi to nekako zvuči najsigurnije
Amelija Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Fala :)Ma jasno mi je da je sranje nego se pitam šta je najpametnije činiti.Dobro, za nas matore™ manje više, doduše ja i mogu da se suzdržim ali koalicija živ nije ujutru bez doze kakaa, no najveći problem je #1 koji voli i kakao za doručak i mleko za pred spavanje. (ono, može se i za njega kupiti nekakva formula u prahu za stariju decu, ali da li će to biti to).>> a možda povremeno nije ni toliko strašno, bem li gaa i ono kao ako mogu Ameri možemo i mi Edited April 15, 2013 by Amelija
darling Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 u veru ima grckog mleka, 170 dinara litar.u metrou ima dva nemacka, metroove robne marke aro i firme milram: 1,6 97 dinara, 3,5 107 dinara.
Recommended Posts