Jump to content
IGNORED

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

ma nebitosve je jadno svi smo jadninadam se da ce deca pored stvari neophodnih za prezivljavanje dobiti i nesto da ih bas obraduje - cokolada:)

Edited by InvisibleLight
  • Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

36

• belch

17

• le petit nicolas

14

• Tale

12

Posted

istekao edit - cestitam vasudevi i fss na velikom trudu i angazovanju oko organizacije i realizacije

Posted

Praslinu tek sutra - herojski treba to odvesti do Negotina.

Posted

+1. ja sam samo dispecer.FSS se borila sa mecavom i skupljala priloge, a treba to i otaljigati do tamo.

Posted
i praslinu još više :)
ok, sori. nisam znala da je u organizaciji:)
Posted (edited)

ide jos ljudi, ne boj se :) ne bi ga pustili samog, generalno ne valja voziti sam takve ture

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Ni ja ga ne bih pustio samog sa toliko novca i robe :fantom:

Posted

Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.

Posted
Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.
zajebi ti to. ocu da na vrata bude plaketa de ce da pise da je miralem dao 10 evra.
Posted

Svaka cast za organizaciju svima koji ucestvuju :)Praslinu i saputnicima jos jednom srecan put :)Vaso, mejl cu poslati sutra ako nije zurba.