February 22, 201312 yr ma nebitosve je jadno svi smo jadninadam se da ce deca pored stvari neophodnih za prezivljavanje dobiti i nesto da ih bas obraduje - cokolada:) Edited February 22, 201312 yr by InvisibleLight
February 22, 201312 yr istekao edit - cestitam vasudevi i fss na velikom trudu i angazovanju oko organizacije i realizacije
February 22, 201312 yr Author +1. ja sam samo dispecer.FSS se borila sa mecavom i skupljala priloge, a treba to i otaljigati do tamo.
February 22, 201312 yr Author ide jos ljudi, ne boj se :) ne bi ga pustili samog, generalno ne valja voziti sam takve ture Edited February 22, 201312 yr by Marko M. Dabovic
February 22, 201312 yr Author Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.
February 22, 201312 yr Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.zajebi ti to. ocu da na vrata bude plaketa de ce da pise da je miralem dao 10 evra.
February 22, 201312 yr Svaka cast za organizaciju svima koji ucestvuju :)Praslinu i saputnicima jos jednom srecan put :)Vaso, mejl cu poslati sutra ako nije zurba.