InvisibleLight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) ma nebitosve je jadno svi smo jadninadam se da ce deca pored stvari neophodnih za prezivljavanje dobiti i nesto da ih bas obraduje - cokolada:) Edited February 22, 2013 by InvisibleLight
InvisibleLight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 istekao edit - cestitam vasudevi i fss na velikom trudu i angazovanju oko organizacije i realizacije
Tale Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Praslinu tek sutra - herojski treba to odvesti do Negotina.
Аврам Гојић Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 +1. ja sam samo dispecer.FSS se borila sa mecavom i skupljala priloge, a treba to i otaljigati do tamo.
InvisibleLight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 i praslinu još više :)ok, sori. nisam znala da je u organizaciji:)
Аврам Гојић Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) ide jos ljudi, ne boj se :) ne bi ga pustili samog, generalno ne valja voziti sam takve ture Edited February 22, 2013 by Marko M. Dabovic
Milogled Bluff Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ni ja ga ne bih pustio samog sa toliko novca i robe
Аврам Гојић Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.
Miralem Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Hvala.Ako nisam bio dovoljno precizan (a nisam), necu praviti spisak darodavaca, vec spisak stvari, kako bi imali orijentir pri eventualnim sledecim akcijama, i kako bi jednostavno znali sta smo sve ljudima poslali.zajebi ti to. ocu da na vrata bude plaketa de ce da pise da je miralem dao 10 evra.
nera Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Svaka cast za organizaciju svima koji ucestvuju :)Praslinu i saputnicima jos jednom srecan put :)Vaso, mejl cu poslati sutra ako nije zurba.
Recommended Posts