jezovuk Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Nadam se da nije kasno za prijavu.Teško ću sastaviti smislen paket do sutra, ali pare sam voljan da priložim. Eventualno ako nedostaje nešto od stvari.Edit: Potpuna podrška za dugotrajnu akciju i druge slične. Edited February 21, 2013 by jezovuk
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Zelim da se izvinim zbog ponekad kasnih odgovora I toga sto vise preusmeravam I menadzujem nego sto idem na teren. Poslednjih dana radim 12 sati dnevno pa sam malo pogubljen.
zoki Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ne bih da smaram ali mi kojima nije odgovoreno na pp da ne pakujemo ništa (imam nešto odeće i igračaka za bebu)?! Kao što sam napisao, doneo bih vam to negde usput gde vama odgovara...
zoki Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Imas PM.Odgovorio.. Edited February 21, 2013 by zoki82
duda Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 trebalo bi zbilja nastaviti sa ovakvim akcijama.ja recimo nisam ovaj put imala vremena da preberem po kući, a našlo bi se tu svašta korisnog za domaćinstvo kome verovatno nedostaje sve.pretpostavljam da nisam usamljena, svi nešto skladištimo ko hrčci.i još da pohvalim vasu i fss i sve ostale koji su se na ovome dodatno angažovali, ponekad je najlakše dati novac, vreme je postalo svima najskuplje i zato kada ga neko tako nesebično trošina druge, to je za respektja sam samo rekla fss ''biću tu i tu u to vreme'' i ona je došla, svaka čast još jednom nadam se da će sve ovo barem malo ulepšati i olakšati život toj dečici
assück Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 dragi svi,vi koji ste sa mnom komunicirali i slali novac preko pošte, sve pošiljke su stigle i pokupila sam sve bez problemahvala vam, sjajni stehvala i onima s kojima sam se uživo videla, a i sa onima sa kojima ću se sutra ( ) videti
vlajčak Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja sam samo rekla fss ''biću tu i tu u to vreme'' i ona je došla, svaka čast još jednom isti slučaj.došla je po onako lepom vremenu sinoć.svaka čast.
hattori Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 jeste javili onoj zeni da pazi sta prica pred vasom, narocito o politici, da ne iskusi 1 hajku™?
batticuore Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 veliko srce svima, naročito vasi i fss, a ja cu pomoci sledecom prilikom.
Аврам Гојић Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) Dragi drugari, ovo je slika gepeka i zadnjeg sedista kakvi su bili danas popodne. Sutra ce biti apgrejdovan dodatnim paketima koji su trenutno kod mene.VAZNA MOLBA:Molim sve koji su prilozili paketice za jos samo jednu uslugicu: posto mi je inbox u apsolutnom haosu, a bilo bi lepo da objavimo zbirno sta je sve skupljeno, da na mail furunaskiurinak@yahoo.com dostave okvirni spisak svojih ponuda, kako bi se na topicu objavio konsolidovan spisak.Hvala svima! Edited February 22, 2013 by Marko M. Dabovic
belch Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 plus jos oko 300e kolko sam ja skupila :)hvala vam puno svima, divni ste!
Shan Jan Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Izvinjavam se na upadu, ne znam da li je dozvoljeno i druge spomenuti. Cini mi se da nisu u tako teskom stanju kao Negotinci ali mene je dotaklo sto su mali dobri djaci, bila bi steta da zbog nemastine ne uspeju da steknu obrazovanje kakvo zasluzuju.http://www.youtube.com/watch?v=RjeTaCxbdaU&feature=player_embedded
Recommended Posts