Jump to content

House Of Cards

Featured Replies

Doterao do kraja, definitivno bolja sezona od prosle, prve dve-tri epizode su mi bile dosadnjikave, posle krece picvajz.

Reveal hidden contents

kolebate me opako

Ako su ti se svidele prva i druga, gledaj, dobra je, ima napetosti i neizvesnosti. 

Mislim da su koncepti prve i druge, gde se on od sekretara uzdize do VPa, pa od VPa do predsednika, jedino sto drzi te dve sezone iznad ove - postoji jasan put ka kojem stremi. Dok u ovoj, pa vec je predsednik i mora da barata raznorazim problemima, sve je dosta zamrsenije i konfuznije.

Nisam gledao 3. Jel vredno gledati 3. zbog 4. ?

Vredi :)

Delim isto misljenje da treba da zavrse sa petom sezonom, nadam se da Netflix nece da ih gura na silu jer bi mogli  da skrenu sa puta i da dobijemo goru sezonu od trece koja ovako generalno nije losa ali je ispod HoC standarda.

Pogledao 4. sezonu. Mislim da u petoj treba da bude finale i kraj. Ne volim kad me prilikom gledanja obuzima osećaj da gledam naredne epizode samo da vidim "hoće li se deca uzeti".

ps Dag se pretvorio u opasnog psihoa (nije spoiler)

On 12. 3. 2016. at 14:30, Frank Pembleton said:

Nisam gledao 3. Jel vredno gledati 3. zbog 4. ?

Nisam gledao četvrtu, ali treću treba preskočiti. Kada bi celu treću spakovali u 60 minuta, pa da se pogleda.

Pogledao 4. sezonu. Kao da nedostaje jedna epizoda na kraju, takav je osecaj...

U laganom tempu zavrsio, bio sam krenuo zustro, ali onda sam morao pauzu da pravim pa mi je bas leglo jedna dnevno od pola sezone recimo.

On 19. 3. 2016. at 21:06, Rick.James said:

Pogledao 4. sezonu. Kao da nedostaje jedna epizoda na kraju, takav je osecaj...

Sto, ima mnogo otvorenih pitanja, ili ti pozara za gasenje  :D ? Takodje slozicu se sa ostalima, bolja od trece i trebalo bi kraj polako da smisljaju. Ja sasvim zadovoljan ovom sezonom. 

odlicna sezona, svakom epizodom sve bolja i bolja. Efektan zavrsetak.

Odgledao i ja. Dobra cela sezona sa dosta twist and turn situacija, neocekivanih (za promenu).

Kako se blizio kraj sve mi je vise u glavi bila prica Klintona, Monike, novog rata...

Reveal hidden contents

Управо одгледао. Одлична сезона, и крај је врхунски.

Једино мислим да је улога Нив Кемпбел недовољно развијена и чак бих рекао небитна. Али хајде, бар ју је лијепо гледати :wub:

On 4. 4. 2016. at 17:50, Cane Vukic Prebranac said:

Једино мислим да је улога Нив Кемпбел недовољно развијена и чак бих рекао небитна. Али хајде, бар ју је лијепо гледати :wub:

da se skinula razvila bi je sasvim dovoljno :fantom:

• 1 year later...

ova serija ide na netflix-u?

kad krene sezona onda izbace sve epizode za gledanje?

razmisljam da uzmem netflix na probu mesec dana, taman da odgledam celu sezonu :)

Edited by Ros