goofs Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Doterao do kraja, definitivno bolja sezona od prosle, prve dve-tri epizode su mi bile dosadnjikave, posle krece picvajz. Zapravo sve krece od pucanja, dinamika je dobra, sporedni likovi su ukljuceni u pricu ali ne uzimaju previse vremena i paznje (ko recimo Dagov oporavak, ceo podzaplet sa onom kurvom, sa onim hakerom, itd.). Robokap je do jaja napisan lik, u fazonu sam da bih i ja glasao za njega :D Kraj mi se nije puno dopao, jeste mocan punchline, ali je nedorecen, strmoglavili su sleper govana njima na glavu, i ostavili bez razresenja, klifhenger. Recimo kraj druge sezone kada on seda u oval office i lupa prstenom o sto mi je top. Nadam se da ce peta sezona biti i poslednja, doterali su do ivice, ili ce njih dvoje postati predsednici ili ce fasovati i zavrsiti pod istragom ili u nekom jarku. Inace, mogu ovako da spinuju pricu u nedogled, ali to sve postaje malo zamorno.
goofs Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ako su ti se svidele prva i druga, gledaj, dobra je, ima napetosti i neizvesnosti. Mislim da su koncepti prve i druge, gde se on od sekretara uzdize do VPa, pa od VPa do predsednika, jedino sto drzi te dve sezone iznad ove - postoji jasan put ka kojem stremi. Dok u ovoj, pa vec je predsednik i mora da barata raznorazim problemima, sve je dosta zamrsenije i konfuznije.
Frank Pembleton Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nisam gledao 3. Jel vredno gledati 3. zbog 4. ?
Ricma Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Vredi :) Delim isto misljenje da treba da zavrse sa petom sezonom, nadam se da Netflix nece da ih gura na silu jer bi mogli da skrenu sa puta i da dobijemo goru sezonu od trece koja ovako generalno nije losa ali je ispod HoC standarda.
stajebrebilo Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Pogledao 4. sezonu. Mislim da u petoj treba da bude finale i kraj. Ne volim kad me prilikom gledanja obuzima osećaj da gledam naredne epizode samo da vidim "hoće li se deca uzeti". ps Dag se pretvorio u opasnog psihoa (nije spoiler)
Jozef K. Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nisam gledao 3. Jel vredno gledati 3. zbog 4. ?Nisam gledao četvrtu, ali treću treba preskočiti. Kada bi celu treću spakovali u 60 minuta, pa da se pogleda.
Rick.James Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Pogledao 4. sezonu. Kao da nedostaje jedna epizoda na kraju, takav je osecaj...
Grandilof Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 U laganom tempu zavrsio, bio sam krenuo zustro, ali onda sam morao pauzu da pravim pa mi je bas leglo jedna dnevno od pola sezone recimo. Pogledao 4. sezonu. Kao da nedostaje jedna epizoda na kraju, takav je osecaj... Sto, ima mnogo otvorenih pitanja, ili ti pozara za gasenje :D ? Takodje slozicu se sa ostalima, bolja od trece i trebalo bi kraj polako da smisljaju. Ja sasvim zadovoljan ovom sezonom.
Kanzas siti zez Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 odlicna sezona, svakom epizodom sve bolja i bolja. Efektan zavrsetak.
John Coltrane Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Odgledao i ja. Dobra cela sezona sa dosta twist and turn situacija, neocekivanih (za promenu). Kako se blizio kraj sve mi je vise u glavi bila prica Klintona, Monike, novog rata... Jedino sto se dalo nazreti je da ce Tom nagnati Kler.
Cane Vukic Prebranac Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Управо одгледао. Одлична сезона, и крај је врхунски.Једино мислим да је улога Нив Кемпбел недовољно развијена и чак бих рекао небитна. Али хајде, бар ју је лијепо гледати
Kanzas siti zez Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Једино мислим да је улога Нив Кемпбел недовољно развијена и чак бих рекао небитна. Али хајде, бар ју је лијепо гледати da se skinula razvila bi je sasvim dovoljno
Ros Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) ova serija ide na netflix-u? kad krene sezona onda izbace sve epizode za gledanje? razmisljam da uzmem netflix na probu mesec dana, taman da odgledam celu sezonu :) Edited May 22, 2017 by Ros
Recommended Posts