MocaVukotic Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Џеки Браун јеubedljivo najbolji tarantino.
Indy Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QP3wrQncuSIUpravo je napravilo moj dan.
ubuntu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Џеки Браун је катастрофално лош филм.Isuse... Džeki Braun je jedino dobro što je napravio ovaj reditelj bez ideja, kradljiv, dosadno linearan i šabloniziran.
Indy Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) :isuse:EDIT. Pocecu opet o kolektivnoj nenormalnosti, palanackom nobles nadriintelektualizmu, naljuticu Milogleda... itd. Odoh malo da odmorim. Ovo mesto ipak ni po kom osnovu nije reprezentativno za bilo sta, pa cak ni Srbiju. Edited February 18, 2013 by Indy
pere urban x Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ja bih voleo da se vratim u pubertet na nedelju danatada bih vecinu filmova ocenjivao slicno i bilo bi mi smesno cemu uopste ovakve rasprave, bilo kakve aktivnosti, kosmos...
Molder Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Џеки Браун је катастрофално лош филм.Reče onaj kome je Drive alfa i omega...... sve je jasno.
Lancia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 .. sve je jasno.da, to je to, pametnom dosta, jel da? sta je to jasno na osnovu dva filma?
Hobbit slayer Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ali utisak filma mi je Samuel. Cizs krajst!Definitivno! Josh jedna legendarna uloga Jacksona, mada mi je delovalo kao kopija Uncle Ruckusa...http://www.youtube.com/watch?v=knQWlri5GGwBtw, film mi je 7/10
I*m with the pilots Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Џеки Браун је катастрофално лош филм.Da li bi mogao da obrazlozis zasto si takvog misljenja?
zorglub Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ubedljivo najbolji tarantino.je Džeki Braun, jeste. Volim i RD, malo manje PF, ali JB mi je savršen. Nakon toga, filmovi su mu dobri taman koliko i svaki iz Golden Harvest-a i ostalih produkcija na koje se referišu.
Molder Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 da, to je to, pametnom dosta, jel da?Upravo tako...
Recommended Posts