Jump to content
IGNORED

Mesta koja ne biste posetili

wall

Recommended Posts

Posted
Ja ih imam trinaest, Montenegro included, i to mi je skroz ok, jedino mi je žao što su se u par slučajeva posete svele na 5 sati obilaska.
pa dobro i ja sa u bugarskoj bila jedan dan, i u slovackoj :Dal zato u turskoj 5 puta, italiji 4 puta, grckoj isto 5, mogla sam videti vise, pogotovo jer sam isla u iste gradove ponovo@jms :0.6:sad kad poplavis i SA(vidi, promakao ti i japan!:)pa map je zezanje, odes u rusiju,selo na obodu, i poplavis pola sveta
  • Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

36

• pacey defender

22

• rajka

20

• assück

19

Posted
screenshot20130116at125.pngNaravno, neko je mogao biti u svim ovim istim zemljama i videti razlicita mesta/stvari [pogotovo ovim vecim].I moj :D
daj tacnu brojku, leba ti :Djel imas ti neki blog ili nesto? ako nemas trebao bi ga hitno otvoriti.
Posted
i ja samo 14 evropskih zemalja :(
jednu vise. kad odbijem yu zemlje, vise nego bedno.jms je car.
Posted
i ja samo 14 evropskih zemalja :(
ja 12, plus tunis i egipat. od ex-yu sam uracunao samo makedniju, mada sam bio jos samo u crnoj gori.
Posted

a sto ne racunas CG? zato sto si jugonostalgicar?

Posted
daj tacnu brojku, leba ti :D
59, po ovom sajtu.
a sto ne racunas CG? zato sto si jugonostalgicar?
Mozda zato sto su na ovom sajtu uracunato zajedno SiCG?
Posted

Ja sam razocaran sto je jms bio u komsiluku a nije se setio da obidje viktorijine vodopade -_-

Posted

izbrojao 13 + 3 ex-yu. vatikan i monako ne priznajem. nista van evrope. :(

Posted
59, po ovom sajtu.
Jos 11 i kreces da stizes Tita :Hail:
Posted
Ja sam razocaran sto je jms bio u komsiluku a nije se setio da obidje viktorijine vodopade -_-
jms je tad bio mlad i neukusan i imao jos manje para nego sada [a putovanja bila skuplja].Ja sam bio razocaran sto sam zbog kasnjenja od jednog dana, u povratku u Bocvanu iz Mozambika, propustio odlazak u Tanzaniju.
Posted

Jms, pod hitno da zakrpiš tepih - pravda za Mongoliju i Molldaviju.A i rimuje se, xixixi.

Posted
59, po ovom sajtu.Mozda zato sto su na ovom sajtu uracunato zajedno SiCG?
kaze da je od exyu racunao samo makedoniju, iz toga sam izvukao da nije racunao SCG
Posted
Jms, pod hitno da zakrpiš tepih - pravda za Mongoliju i Molldaviju.A i rimuje se, xixixi.
Moldavija je u planu ove godine, Mongolija [za 2013.] nije.