johan nagel Posted November 24 Posted November 24 2 hours ago, Hele said: E, sad ispocetka gledaj sve, ne legne na prvu. Након што сам завршио Паркове мало ми је Офис порастао у очима али не толико да га поново гледам.
Amos Posted November 24 Posted November 24 2 hours ago, *edited by mod said: Niko Jos nije probao da gleda ovaj novi reboot? Verovatno mislis na australijski Office, to nije reboot. Samo jos jedna verzija, a sad skoro svaka zemlja ima svoju. Pravi reboot je 'in the works' i bice na nekom Peacock streamingu, sta god to bilo. “The documentary crew that immortalized Dunder Mifflin’s Scranton branch is in search of a new subject when they discover a dying historic Midwestern newspaper and the publisher trying to revive it with volunteer reporters." 1
Hele Posted November 24 Posted November 24 8 minutes ago, johan nagel said: Након што сам завршио Паркове мало ми је Офис порастао у очима али не толико да га поново гледам. Svaka tebi cast, tolike sezone necega sto ti se i ne svidja 😂 Ja sedam epizoda Sablje koja mi je bzbz i vec ne mogu vise, cekam da zavrsi sad kad sam poceo pa da zavrsim sa tim.
johan nagel Posted November 24 Posted November 24 Да знаш да имам тај неки трип да кад узмем нешто да гледам, горово увек одгледам до краја макар ми се и не свиђало претерано. Зато и не започињем свакакве глупости него углавном проверене ствари. Ако и баталим то је зато што ме упуца размак између сезона па ретко и узимам да гледам оно што није комплет завршено. Мада ми се пре пар година десило рецимо да на форумску препоруку узмем да гледам Rectify, одгледам прву сезону, направим неку паузицу и онда заборавим да сам почео да гледам уопште. Ваљда због тога што је серија толико спора и буквално се ништа не дешава, не знам ни сам, углавно заборавио сам да сам одгледао прву сезону. Притом то каже неко ко је више него океј са споријим темпом, драмом као жанром и слично. Но да се релативно вратим на тему, Паркове (а и Офис) сам на силу одгледао до краја, чисто ајде да их испоштујем, у обе постепено опада квалитет што је јбг судбина већине ситкома. 1
Hele Posted November 26 Posted November 26 Mene Office privukao opet gledajuci neke klipove na jutjubu gde sam shvatio koliko ima fora koje nisam ni uhvatio kad sam gledao prvi put. I odgledali smo prvih par epizoda i umrli od smeha. Medjutim, Office ima jedan problem, serija je kao opustajuca, a moras da je gledas pazljivo za pun uzitak da bi pokupio sve fore, reference... Sto je tesko jer se gleda uglavnom uvece pred spavanje.
Recommended Posts