Jump to content

The Office

Favorite Office dork 45 members have voted

1. 1. Koji vam je omiljeni lik u seriji?

• Majkl
      11
    • Jim
      4
    • Pam
      2
    • Dwight
      17
    • Angela
      0
    • Oscar
      0
    • Kevin
      1
    • Stanley
      2
    • Phyllis
      0
    • Andy
      0
    • Erin
      0
    • Ryan
      0
    • Kelly
      0
    • Toby
      2
    • Darryl
      0
    • Creed
      5
    • Meredith
      0
    • Gabe
      1
    • Mose
      0
    • Hank
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma serija je odlicna i Karel je brutalno odglumio ali lik je odvratan i naravno da bez njegovog lika serije ne bi ni bilo.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

5 hours ago, Moća said:

Jesam. Al sad ce Milanče da nam objasni da ne razumemo Majkla.

Nema brt šta da ti objašnjavam, moral mi nije u top 10 osobina koje me zanimaju kod lika u SITKOMU koji se gleda iz jedinog razloga da razonodi i nasmeje. On treba da bude smešan i ništa više. I da, mnogo je kompleksniji lik od "odvratan je", jer nije, što je postupcima X puta pokazao, iako je izvedba često groteskna ali je vođena pravičnošću i interesima drugih. Na kraj mi pameti nije bilo ni u jednoj mikrosekundi da na taj način razmišljam o njegovom liku. 

To je tvoje pravo naravno, sve je to subjektivno, nego često ga branim i iz zezanja :)

Office su pisci, Dvajt i Majkl. I Džim i Pam koji daju seriji dodatni emotivni šmek prateći njihovu vezu, neku dozu zdravog razuma u tom ludilu ove dvojice i koji koliko toliko drže stvari pod kontrolom da ne ode sve u totalni haos (iako je bilo i toga), pogotovu Džim. Svi ostali u seriji su praktično nebitni likovi. 

On 2.1.2023. at 23:28, Mil@n said:

On treba da bude smešan i ništa više.

Ali nije mi smešan :rolleyes:, samo bezvezan i iritantan.

Poenta Ofisa je da vam bude neprijatno. To je ceo opus Rikija Džervejza u jednoj rečenici. 

To da naravno.

321447797_914317853072736_19493363319609

Pre neki dan video u 95-ici klinku od 20-ak godina, stoji naslonjena uz prozor, gleda na mobilnom telefonu The Office (američki) i smeška se. 

P.S. 

Slučajno mi iskočila ova vest kad sam guglao spisak Holmarkovih božićnih filmova 2022.: 

You Won't Believe How Many Times Billie Eilish Has Watched The Office

• 2 weeks later...

Danas random izabrao Traveling Salesman (S03E13) epizodu - interesantno kako su ih maltene sve tu prikazali kao competent prodavce, koji tacno znaju sta rade i kako prilaze/pristupaju novim klijentima i kako se ophode prema starim. Sve osim Rayana koji je izazvao pozar i Andy-ja.

• 2 weeks later...

Michael Scott has left the building. Za nijansu manje iritantan nego pre.

• 1 month later...

Počeo drugu sezonu, vidim imamo topic (već 10 godina :D )

Htedoh da upitam jel kasnije bude smešno ili samo ostaje neprijatnost, što reče Mos ?

Neprijatnost je manje više baza svakog plota. U prvoj sezoni je ubedljivo najgore, a vrhunac dostiže u epizodi sa ljubljenjem Oskara (po mom mišljenju). Kasnije ulaze dublje u likove i polako se fokus premešta na njihove pojedinačne opskurnosti. U poslednjih par sezona se toliko navikneš na sve da ti neprijatnost bude više što se Idris Elba ponaša normalno u svom tom cirkusu. :D

odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping

Edited by igoraki

14 minutes ago, igoraki said:

odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping

E sad me baš kopka šta si pisao :)

Za MBB nešto?

1 minute ago, radisa said:

E sad me baš kopka šta si pisao :)

Za MBB nešto?

hvalili ste ti i milan mućke kao najbolju seriju ikad, pa sam se osetio prozvanim da napomenem da je Monty Python nešto najbolje snimljeno za tv...

pošto nema veze sa office a pričali ste pre tipa 6 meseci, rekoh bolje da brišem nego da sad mutim vodu sa bajatom diskusijom, skočilo mi je verovatno na prvi nepročitano post a ja nisam gledao datum

• 3 weeks later...

Stigao do epizoda kad idu na Floridu na tri nedelje i vristim.