January 2, 20232 yr Ma serija je odlicna i Karel je brutalno odglumio ali lik je odvratan i naravno da bez njegovog lika serije ne bi ni bilo.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
January 2, 20232 yr 5 hours ago, Moća said: Jesam. Al sad ce Milanče da nam objasni da ne razumemo Majkla. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Nema brt šta da ti objašnjavam, moral mi nije u top 10 osobina koje me zanimaju kod lika u SITKOMU koji se gleda iz jedinog razloga da razonodi i nasmeje. On treba da bude smešan i ništa više. I da, mnogo je kompleksniji lik od "odvratan je", jer nije, što je postupcima X puta pokazao, iako je izvedba često groteskna ali je vođena pravičnošću i interesima drugih. Na kraj mi pameti nije bilo ni u jednoj mikrosekundi da na taj način razmišljam o njegovom liku. To je tvoje pravo naravno, sve je to subjektivno, nego često ga branim i iz zezanja Office su pisci, Dvajt i Majkl. I Džim i Pam koji daju seriji dodatni emotivni šmek prateći njihovu vezu, neku dozu zdravog razuma u tom ludilu ove dvojice i koji koliko toliko drže stvari pod kontrolom da ne ode sve u totalni haos (iako je bilo i toga), pogotovu Džim. Svi ostali u seriji su praktično nebitni likovi.
January 4, 20232 yr On 2.1.2023. at 23:28, Mil@n said: On treba da bude smešan i ništa više. Ali nije mi smešan , samo bezvezan i iritantan.
January 4, 20232 yr Poenta Ofisa je da vam bude neprijatno. To je ceo opus Rikija Džervejza u jednoj rečenici.
January 9, 20232 yr Pre neki dan video u 95-ici klinku od 20-ak godina, stoji naslonjena uz prozor, gleda na mobilnom telefonu The Office (američki) i smeška se. P.S. Slučajno mi iskočila ova vest kad sam guglao spisak Holmarkovih božićnih filmova 2022.: You Won't Believe How Many Times Billie Eilish Has Watched The Office
January 18, 20232 yr Danas random izabrao Traveling Salesman (S03E13) epizodu - interesantno kako su ih maltene sve tu prikazali kao competent prodavce, koji tacno znaju sta rade i kako prilaze/pristupaju novim klijentima i kako se ophode prema starim. Sve osim Rayana koji je izazvao pozar i Andy-ja.
March 8, 20232 yr Počeo drugu sezonu, vidim imamo topic (već 10 godina ) Htedoh da upitam jel kasnije bude smešno ili samo ostaje neprijatnost, što reče Mos ?
March 8, 20232 yr Neprijatnost je manje više baza svakog plota. U prvoj sezoni je ubedljivo najgore, a vrhunac dostiže u epizodi sa ljubljenjem Oskara (po mom mišljenju). Kasnije ulaze dublje u likove i polako se fokus premešta na njihove pojedinačne opskurnosti. U poslednjih par sezona se toliko navikneš na sve da ti neprijatnost bude više što se Idris Elba ponaša normalno u svom tom cirkusu.
March 8, 20232 yr odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping Edited March 8, 20232 yr by igoraki
March 8, 20232 yr 14 minutes ago, igoraki said: odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping E sad me baš kopka šta si pisao Za MBB nešto?
March 8, 20232 yr 1 minute ago, radisa said: E sad me baš kopka šta si pisao Za MBB nešto? hvalili ste ti i milan mućke kao najbolju seriju ikad, pa sam se osetio prozvanim da napomenem da je Monty Python nešto najbolje snimljeno za tv... pošto nema veze sa office a pričali ste pre tipa 6 meseci, rekoh bolje da brišem nego da sad mutim vodu sa bajatom diskusijom, skočilo mi je verovatno na prvi nepročitano post a ja nisam gledao datum
March 25, 20232 yr Stigao do epizoda kad idu na Floridu na tri nedelje i vristim.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk