Moća Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Ma serija je odlicna i Karel je brutalno odglumio ali lik je odvratan i naravno da bez njegovog lika serije ne bi ni bilo.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Mil@n Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 5 hours ago, Moća said: Jesam. Al sad ce Milanče da nam objasni da ne razumemo Majkla. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Nema brt šta da ti objašnjavam, moral mi nije u top 10 osobina koje me zanimaju kod lika u SITKOMU koji se gleda iz jedinog razloga da razonodi i nasmeje. On treba da bude smešan i ništa više. I da, mnogo je kompleksniji lik od "odvratan je", jer nije, što je postupcima X puta pokazao, iako je izvedba često groteskna ali je vođena pravičnošću i interesima drugih. Na kraj mi pameti nije bilo ni u jednoj mikrosekundi da na taj način razmišljam o njegovom liku. To je tvoje pravo naravno, sve je to subjektivno, nego često ga branim i iz zezanja Office su pisci, Dvajt i Majkl. I Džim i Pam koji daju seriji dodatni emotivni šmek prateći njihovu vezu, neku dozu zdravog razuma u tom ludilu ove dvojice i koji koliko toliko drže stvari pod kontrolom da ne ode sve u totalni haos (iako je bilo i toga), pogotovu Džim. Svi ostali u seriji su praktično nebitni likovi.
Amelija Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 On 2.1.2023. at 23:28, Mil@n said: On treba da bude smešan i ništa više. Ali nije mi smešan , samo bezvezan i iritantan. 2
Amos Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Poenta Ofisa je da vam bude neprijatno. To je ceo opus Rikija Džervejza u jednoj rečenici. 1
Willow Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Pre neki dan video u 95-ici klinku od 20-ak godina, stoji naslonjena uz prozor, gleda na mobilnom telefonu The Office (američki) i smeška se. P.S. Slučajno mi iskočila ova vest kad sam guglao spisak Holmarkovih božićnih filmova 2022.: You Won't Believe How Many Times Billie Eilish Has Watched The Office 1
lord_s Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Danas random izabrao Traveling Salesman (S03E13) epizodu - interesantno kako su ih maltene sve tu prikazali kao competent prodavce, koji tacno znaju sta rade i kako prilaze/pristupaju novim klijentima i kako se ophode prema starim. Sve osim Rayana koji je izazvao pozar i Andy-ja.
Moća Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Michael Scott has left the building. Za nijansu manje iritantan nego pre.
John Coltrane Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Počeo drugu sezonu, vidim imamo topic (već 10 godina ) Htedoh da upitam jel kasnije bude smešno ili samo ostaje neprijatnost, što reče Mos ? 1
Amos Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Neprijatnost je manje više baza svakog plota. U prvoj sezoni je ubedljivo najgore, a vrhunac dostiže u epizodi sa ljubljenjem Oskara (po mom mišljenju). Kasnije ulaze dublje u likove i polako se fokus premešta na njihove pojedinačne opskurnosti. U poslednjih par sezona se toliko navikneš na sve da ti neprijatnost bude više što se Idris Elba ponaša normalno u svom tom cirkusu. 1
igoraki Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 (edited) odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping Edited March 8, 2023 by igoraki
radisa Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 14 minutes ago, igoraki said: odgovorio na priču iz prošle godine, koja baš i nema veze sa ovom serijom, izvinjavam se radiši i milanu za ping E sad me baš kopka šta si pisao Za MBB nešto?
igoraki Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 1 minute ago, radisa said: E sad me baš kopka šta si pisao Za MBB nešto? hvalili ste ti i milan mućke kao najbolju seriju ikad, pa sam se osetio prozvanim da napomenem da je Monty Python nešto najbolje snimljeno za tv... pošto nema veze sa office a pričali ste pre tipa 6 meseci, rekoh bolje da brišem nego da sad mutim vodu sa bajatom diskusijom, skočilo mi je verovatno na prvi nepročitano post a ja nisam gledao datum
Moća Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Stigao do epizoda kad idu na Floridu na tri nedelje i vristim.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Recommended Posts