Razzmatazz Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Kao i obično, ja sam taj koji mora da kenja o filmovima... ...ali ovaj mi se baš sviđa. Bolji mi je za nekoliko kopalja i od Arga i drugih dobitnika i pretendenata na Oskara.
ivy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 evo dala sam mu drugu sansu i moram da kazem mnjah,onako..prvih pola sata je nategnuto,do scene u dajneru..kasnije sam ceo film imala osecaj da nesto treba da se desi a nikako pri tom mislim na njih dvoje i glumu i hemiju...i nekako je u sred filma dobio skroz drugi tok,kao da je imao potencijal za malo ozbiljniji i mracniji film a odjednom postao porodicni rom-kom sa sve krajem kakvog je imao..mnjah..
Molder Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Isto sam celu drugu polovinu filma imao utisak da nešto treba da se desi a na kraju.... ništa.....Ja se slažem sa tobom i tvoje mišljenje mi je sasvim ok ali 3opge ne misli tako pa možda rizikuješ da ti obriše post....
ivy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Isto sam celu drugu polovinu filma imao utisak da nešto treba da se desi a na kraju.... ništa.....Ja se slažem sa tobom i tvoje mišljenje mi je sasvim ok ali 3opge ne misli tako pa možda rizikuješ da ti obriše post....kako to mislis da mi obrise post zato sto mi se ne svidja film? rizikujem?!?ppffffjos jednom se moje pravilo da ne gledam filmove koji ovde imaju zasebnu temu ispostavilo kao ispravno.. Edited March 6, 2013 by ivy
3opge Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 kako to mislis da mi obrise post zato sto mi se ne svidja film? rizikujem?!?ppffff Молдер напросто лаже. никоме до сада, па ни њему, нисам обрисао пост зато што му се филм није свидео.постови су му обрисани када је почео да намерно убацује споилере без икакве везе са дискусијом.
ivy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) ahaam..to je neki vaš fazon...nisam znala..nastavite.. Edited March 6, 2013 by ivy
yolo Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 e jbga s kinematografijom ako je ovo najbolji film 2012
Lancia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja mislio ti neki senzibilan, romantican baja, kad ono cvrc.
yolo Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja samo neke sicko bolestine volim da gledam, ovo me onako okrzloustvari me ta secerlema onako ucinila ravnodusnim, sto bi rekla jedna osoba nije daleko od ovih dijagnoza iz filma - "jeeee a cokoladni medvedici padaju sa neba"....
3opge Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 ja samo neke sicko bolestine volim da gledam, ovo me onako okrzloustvari me ta secerlema onako ucinila ravnodusnim, sto bi rekla jedna osoba nije daleko od ovih dijagnoza iz filma - "jeeee a cokoladni medvedici padaju sa neba"....ниси ваљда очекивао Џулијен Донки Боја, није ово филм о психозама, само мало неурозе и заљубљивања.
yolo Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ma nema veze, zapravo nemam nikakve zamerke filmu, samo nije za mene.
Indy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ma nema veze, zapravo nemam nikakve zamerke filmu, samo nije za mene.Kad bih cesce vidjao ovakve komentare, mozda bih i pomislio da za podforum Film ima neke nade.
Hippie Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja samo neke sicko bolestine volim da gledam, ovo me onako okrzloustvari me ta secerlema onako ucinila ravnodusnim, sto bi rekla jedna osoba nije daleko od ovih dijagnoza iz filma - "jeeee a cokoladni medvedici padaju sa neba"....yeyy, nisam jedina... daklem +1.... dobar je film, al mene nesto i nije bas dotako........ bas kako rece, presladak za moj ukus nekako
maheem Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 ja samo neke sicko bolestine volim da gledamdaj neku preporuku.
Recommended Posts