mlatko Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 e neka je dolijao, drago mi je zbog Benetovića Link to comment
Zli Gli Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Gledam sad mec Delpo - Dimitrov na turniru u Roterdamu, i dobice ga Delpo rutinski ali je Bugarin opet imao jedan potez za spice. Jel ga neko gledao cesce, ima li sanse da postane stabilan top10 igrac jednog dana? Meni je skroz gotivan lik a mislim i da ima slifa, svidja mi se kako igra. Link to comment
Miljenko Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ima materijala, ali nije imao neki kontinuitet rezultata.U Brizbejnu bio odlican, izgubio u finalu od Murray-a, a onda 3 auta u prvim kolima. Link to comment
aram Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 ja nesto ne verujem u stabilnost, a steta je, svidja se i meni kako igra. Link to comment
keitel Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Dosta je napredovao u poslednjih godinu dana, znatno je popravio bekhend ali nikada neće doseći ono što mu se predviđalo prije 2-3 godine. Mislim da bi mogao da ima karijeru kao Gaske, u najboljem slučaju. Link to comment
Zli Gli Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ja sam juce i danas prvi put gledao cele njegove meceve, protiv Bagdatisa i Del Potra. Mnogo je brz, ima dobru anticipaciju, sasvim korektan servis i generalno sve udarce, ali mu se cesto desava da spuca neke lake lopte u aut a i ritern mu je slaba tacka, koliko sam primetio. Valjda ce se popraviti, nema jos ni 22 godine. Link to comment
keitel Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 ritern mu je slaba tacka, koliko sam primetio.Tako je, za razliku od Federera sa kojim ga toliko često porede, Dimitrov redovno ima problema protiv tenisera koji dobro serviraju. Link to comment
Zli Gli Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ma ajde to, nego malopre Delpo servirao drugi servis ispod 150km/h a ovaj lagano forhendom u mrezu. I to na 30:15 u poslednjem gemu meca, nije bas da nije imao nikakve sanse da se vrati. Link to comment
freakns Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Gledam sad mec Delpo - Dimitrov na turniru u Roterdamu, i dobice ga Delpo rutinski ali je Bugarin opet imao jedan potez za spice. Jel ga neko gledao cesce, ima li sanse da postane stabilan top10 igrac jednog dana? Meni je skroz gotivan lik a mislim i da ima slifa, svidja mi se kako igra.uzasno je brz igrac i ima brutalan forhend i sasvim solidan servis. however, bekend i retern su mu plac majke bozije. vrlo slican igrac Tsongi, samo bez bekenda... Link to comment
Jean-Luc Picard Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 ne bih ga poredio sa Tsongom zbog toga što ume da gradi poen ali često ne ume da ga dovrši dok Tsonga n'ume da gradi al ume da ga dovrši :D, if you know what I mean Link to comment
Time Crisis Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 (edited) uzasno je brz igrac i ima brutalan forhend i sasvim solidan servis. however, bekend i retern su mu plac majke bozije. vrlo slican igrac Tsongi, samo bez bekenda...Ipak mu se servis ne može porediti sa Tsongom. Takođe i fizička sprema mu nije jača strana, ako se dobro sećam prošle godine samo što se nije onesvestio na terenu, više se ne sećam na kom meču. :) Uglavnom "work in progress" što se kaže, a gde će završiti teško je predvideti.Btw, Nadalu uzeo set u TB-u neki totalni anonimus, sutra finale sa Nalbandijanom, biće zanimljivo :) Edited February 17, 2013 by Time Crisis Link to comment
Zli Gli Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Raonic samleo Kverija s pola snage, jezivo dobro je odigrao. Link to comment
renne Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Zimonjić i lindsted osvojili Roterdam Link to comment
Zli Gli Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 I Delpo u singlu, rutinski dobio Benetoa. Link to comment
renne Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Azarenka I Serena treći set. Dobar tenis. Link to comment
Recommended Posts