Fakundo Sava Posted June 20 Posted June 20 Mi Slovenci ispoštovali , samo da ne zaseremo protiv raspale Tukiye , a Kubancima posle ovog poraza neće biti lako već sutra protiv Bulgarie 1
arheolog1981 Posted June 21 Posted June 21 Kuba više nego lako protiv Bugarske 3:0. Dobiće 4-5 bodova čini mi se... probao sam izračunati po onim FIVB uputstvima i primerima al me glava zabolela Njima ostaje samo meč protiv Poljske. Ako ih Poljaci ne puste a mi ne zaseremo protiv Turske i ne izgubimo protiv Slovenije i Poljske sa po 3:0 deluje da možemo do OI
Profesionalac Posted June 21 Posted June 21 (edited) Da, bilo bi poželjno da dobijemo 3:0 Turke, posle bi nam bilo dovoljno i set protiv Slovenaca ili Poljaka Dobili Kubanci 6 poena Edited June 21 by Profesionalac
arheolog1981 Posted June 21 Posted June 21 A evo i Turci proigrali, glatko dobiše prvi set. Iskreno, ono što sam video bolje Kuba da ide. Oni i mogu da iznenade nekog kad polude 1
BWA Posted June 21 Posted June 21 Ovo je 1 karina od reprezentacije. Stari, a oni koji nisu igraju kao da jesu.
Lancia Posted June 21 Posted June 21 Sad kad vodimo, cutite. Arheolog me razocarao, navija za Kubance, da su Kubanke i da razumem. 1
arheolog1981 Posted June 21 Posted June 21 3 minutes ago, Lancia said: Bravo, vec sam pomislio da cemo da se samoubijemo. Ja baš gledam jel moguće ovo...
Lancia Posted June 21 Posted June 21 2 minutes ago, arheolog1981 said: Ja baš gledam jel moguće ovo... Jasno je meni da cemo na Olimpijadi da puknemo, ali opet
arheolog1981 Posted June 21 Posted June 21 (edited) Od 17:24 do 21:24, aj da dobijemo prvo Zakucao flashscore na 21:24, mnogo dug poen Dobismo Edited June 21 by arheolog1981
arheolog1981 Posted June 21 Posted June 21 Isčupasmo 3 i po boda, sad je na nama da prospemo prednost od 8 bodova ako Kuba ne dobije Poljsku...
Lancia Posted June 21 Posted June 21 3 minutes ago, arheolog1981 said: Isčupasmo 3 i po boda, sad je na nama da prospemo prednost od 8 bodova ako Kuba ne dobije Poljsku... Ako izgubimo preostalo i mi i Kubanci, idemo na OI?¿ 1
Fakundo Sava Posted June 21 Posted June 21 Kuba još igra sa Poljskom E sad ne znam ako Kuba dobije npr 3-0 dal može da nas stigne čak iako mi izgubimo obe sa po 3-0 Verovatno može inače bi se već slavilo 1
Recommended Posts