omiljeni Posted April 19 Posted April 19 finale svetskog 1998 u japanu. italija nas oduvala 3-0. to je bilo poslednje prvenstvo koje se igrali na promene, naši ukupno u 3 seta ne znam da li su bili skupili dvadesetak poena. jedan italijan je valjda imao sumnjive rezultate na testu. mislim da je Rozalba bio u pitanju, ali je na kraju bio oslobođen.
MeanM@ Posted April 23 Posted April 23 (edited) Gledam 4. utakmicu finala Par-Czv (2:1 za Czv trenutno). Divna predstava. Samo mi nije jasan ovaj rts koji je bukvalno mutirao zvuk iz sale. Da l ima tamo grama mozga i smisla? Evo sad vidim ima i na as3, normalno ide zvuk. Edited April 23 by MeanM@
189- Posted May 26 Posted May 26 0-3 protiv nemacke. jos jedan poraz. jel zna neko koji moramo da zavrsimo da bi isli na oi...
Facundo Orellana Posted May 27 Posted May 27 (edited) Da budemo ispred Kube i Argentine (?) na svetskoj rang listi. Kako su krenuli oni LN, a kako mi, malo verovatno. https://en.volleyballworld.com/volleyball/world-ranking/men Lista uživo. Edited May 27 by Facundo Orellana
Halvard Posted June 17 Posted June 17 Sreda u 16:30. Ostatak rasporeda je prilično sličan, mi igramo protiv Turske, Slovenije i Poljske; Kubanci protiv Slovenije, Bugarske i Poljske, tako da pobednik ovog izravnog duela zaista ima ogromnu prednost, mada neće završiti posao i u teoriji. 1
Fakundo Sava Posted June 18 Posted June 18 Isto je jako bitno kojom razlikom se pobedi, pobeda od 3-0 bilo kog tima ,pa skoro da vodi na OI 1
arheolog1981 Posted June 19 Posted June 19 Gubimo 2:0 od Kube prilično glatko, jako teško će ovde biti preokreta 1
Lancia Posted June 19 Posted June 19 15 minutes ago, arheolog1981 said: Gubimo 2:0 od Kube prilično glatko, jako teško će ovde biti preokreta Cim sam ukljucio odmah 15:10 za nas 1
Lancia Posted June 19 Posted June 19 Javljajte ovde za ostale meceve i kad smo putnici za Pariz - Spanci nemaju nikakve vesti o odbojci.
arheolog1981 Posted June 20 Posted June 20 Slovenci igraju peti set protiv Kube, nas će naravno oprati 3:0 glatko...
Recommended Posts