Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

Treći set opet sitna prednost (koja se topi), može ovo i mora bolje. Rusi tesno dobili Ukrajinu, možda je igrao malo faktor ljutih komšija.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Dal ce nas libero ljudski primiti jedan servis u zavrsnicama setova? Nasi su dosta bolji, ali se dosta i glupiraju.

Posted
34 minutes ago, renne said:

kako bez potrebe izgubljen set

x2 :isuse:

Posted

Al da nemamo nijednog navijača u Poljskoj, kojikurac? Glupiramo se maksimalno, a žreb "nikad lakši".

Posted

A i Kovač je clueless sa ovim izmenama pri kraji setova. Na 21:21 mu servira Jovović, umesto da ubaci Okolića koji je često donosio prevagu.

Posted
Al da nemamo nijednog navijača u Poljskoj, kojikurac? Glupiramo se maksimalno, a žreb "nikad lakši".
Bolje je bilo igrati sa Rusima nego ući ovako "lako ćemo", posebno posle toliko dana pauze protiv (na papiru) lakšeg protivnika. Ove serije koje ređa protivnik ne bi se desile

Posted

Oba seta su izgubljen na isti nacin. Raspad prijema posle Atanasijeviceve promasene kontre koja bi verovatno zavrsila set.

Posted

Prerano smo pravili razliku, sad predlažem da se odlepimo tamo negde oko 17-tog poena :D

• +1 1
Posted

Dobiše set na guzove, od 24:20 do 24:23

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

Jebi bre turke

Lubura izvukao

Posted

Znalačno™ svaka čast momcima. Baš sam hteo da napišem krajem 4. "hvali Maja"

• +1 1
Posted

Francuzi  komplikuju sebi život maksimalno protiv Češke, sad treba od 0:2 da  se vraćaju

Posted

vratili se i iz 0:3 ali sad više nema vraćanja

Posted
4 hours ago, levi said:

Francuzi  komplikuju sebi život maksimalno protiv Češke, sad treba od 0:2 da  se vraćaju

Baš otvaram flashscore da potvrdim rutinsku pobedu Francuza, kad imam šta da vidim. Sad naravno rewind i natenane.

Deluje da će se Poljaci prošetati, deluju najmoćnije. Mada, nisam gledao Ruse nijednom.