Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

ajmo devojke 

ako nas momci danas ne izvuku, devojke tek neće :dry:

može i ovako :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
3 minutes ago, mlatko said:

može i ovako :fantom:

devojke igraju finale 

videćemo dokle će momci :fantom:

Posted

Nejasno je sto Terzic nije ranihe menjao primacice. Mogao je mozda krajem drugom seta da proba da zameni dijagonola dizaca i korentora, jer smo izgubili 3-4 poena na isti fazon - nagazi servisom primacicu iz prve linije i automatski ide korekcija.

Posted
devojke igraju finale 

videćemo dokle će momci :fantom:

Svakako, devojke su već izvukle sve (iz sebe) Ostavile su zlato juče protiv Turkinja, neverovatno i skandalozno da se ne igra sutra

Posted
4 minutes ago, mlatko said:

Svakako, devojke su već izvukle sve (iz sebe) Ostavile su zlato juče protiv Turkinja, neverovatno i skandalozno da se ne igra sutra

Italijanke su imale jos manje vremena za odmor

Posted
Just now, Glass Joe said:

Italijanke su imale jos manje vremena za odmor

igrale tri puta manje intezivan meč juče

• +1 1
Posted
5 minutes ago, mlatko said:

Stvarno..u cemu je poenta da se ne igra u nedelju ? 

Verovatno ishod ne bi bio drugaciji ali opet, retko kad se finala igraju subotom.

Posted

Komentatorski par na Rai svršavaju od euforije

Posted

Uvek je sranje izgubiti finale na domaćem terenu, ali kako smo odigrali turnir, realno je i finale puna kapa. Jednostavno mi nismo domaćinska ekipa, i pre 10 godina kad smo imali onaj tim koji je bio jak kao crna zemlja jedva smo se nekako dovukli do titule protiv protivnika za klasu slabijih. I da smo nekako izvukli drugi set pitanje je da li bismo imali snage za još jedan, naše su sve vreme vidno bile u grču i pod pritiskom, Italijanke pak pune naboja i adrenalina, nisu imale šta da izgube, a verovatno su bile taman toliko svežije za ona dva meča manje koje su odigrale u Tokiju. I ruku na srce, Paola Egonu je suviše dobra igračica da nikad ne osvoji zlatnu medalju.

Žao mi je ovih igračica koje se povlače iz reprezentacije i završavaju svoju priču onom blamažom iz 4. seta, ali bože moj, Toliko toga su već postigle da im to neće biti prevelika mrlja. Realno, većini njih je i vreme i vidi se da više nije to to.

Moj utisak na kraju ovog leta je da smo propustili šansu da se pripremimo za smenu generacija i odradimo neke stvari koje bi dugoročno bile dobre za tim. Na kraju krajeva, dve medalje nisu mala stvar, nema mesta nekim preteranim kritikama, ali svejedno... Jesu nas razmazile :D, ali moglo je to i malo bolje, pre svega što se stručnog štaba tiče. 

• +1 2
Posted

Svaka čast devojkama. Odvojiti ovoliko vremena za reprezentaciju je fanatizam. I da nisu ništa osvojile treba im skinuti kapu. 

• +1 3
Posted

Poljaci odveli u 5. set