freakns Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 i dobise ipak Kineskinje... pomerili su prijem, nije bilo koreje, Larson se setila da ima 40 godina i iako se Hill raspucala nije im bilo spasa. pokusao je Kirali i sa Lowe umesto Murphy, ali ni to nije vredelo, lose su Amerikanke na korekciji... btw, kineski korektor, devojcica od 18 godina, levakinja, fe-no-me-nal-na
freakns Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 za sada sve po predvidjanjima... samo bez opustanja da see odigra i treci set. odbrana je neverovatna
beyoncé Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 nisam mnogo pratila, ali gledala sam retrogradno mečeve kina - SAD i japan - brazil jer mi je skrenuta pažnja da su bili fenomenalni. japanke su se branile fantastično i bilo je stvarno spektakularnih poena, npr. Spoiler što čini ovu pobedu još dražom
Halvard Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Tijana i Brankica pokidale. Odbrana neočekivano dobra, neke neverovatne lopte smo pokupili. I još Buša na kraju ispade heroj Još samo da je napad preko srednjaka funkcionisao, bilo bi ovo savršeno izdanje. Nije mi jasno da Maja može da odigra koreju sa Rašić kojoj to nije specijalnost, a ne može sa Stevanović kojoj jeste. Najlošiji meč Milene Rašić na prvenstvu, neočekivano za mene jer protiv Japanki ona uvek dominira. Vrlo smo blizu polufinala sada.
freakns Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 odbrana sjajna u prva dva seta. u trecem smo mnogo toga pustili. napravili smo i gomilu gresaka u napadu. penali i koreje plac majke bozije, srednjaci kao da nisu postojali. morao sam da pogledam statistiku. napadi nasih srednjaka su bili 6/24. imali smo 7 blokova, od toga 1 od srednjaka. Japanke su imale 4 bloka, interesantno, sva 4 srednjaci. zajedno su imale 7/20 napade. ovo pisem jer je jedan od dva japanska srednjaka nema ni 180cm. i opet su nadigrale nase, toliko nam je los napad kroz sredinu bio. Tijana i Brankica, kako ih zovu ono, two headed monster Brankica je posebno izdominirala. zena je imala 60% prolaza... let that sink in for a moment. 60% prolaza. protiv Japana. Busa je isto bila sjajna. napad nije nesto isao, ali overall odlican prijem koji je sama drzala. a na kraju prosla jos vaznu kontru na dvostrukom bloku pa 1 na 1 izblokirala Araki za prednost. ako bude ovako odradila i polufinale, ce i tamo da operemo 3-0 sutra Italija neka uzme makar set, onda lepo u utorak bez Brankice i Tijane.
mlatko Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Aupm, toliko davno pocelo ovo prvenstvo da sam zaboravio da je danas vazna utakmica...Bravo za devojke i svaka cast! Ako zna neko za neki snimak bio bih zahvalan.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
freakns Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Just now, mlatko said: Aupm, toliko davno pocelo ovo prvenstvo da sam zaboravio da je danas vazna utakmica... Bravo za devojke i svaka cast! Ako zna neko za neki snimak bio bih zahvalan. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk ja sam gledao na eonu sada treci set jer sam otisao iz stana posle prva dva... tako da, ako si na SBB, mozes preko EONa... snimak po najavi ide na SK2 oko pola 11 veceras
mlatko Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Ne radi mi EON preko, imam sbb nalog... odoh pitam Rennea Ali pola 11 SK2 je fino, hvala gari
Halvard Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 11 minutes ago, freakns said: odbrana sjajna u prva dva seta. u trecem smo mnogo toga pustili. napravili smo i gomilu gresaka u napadu. penali i koreje plac majke bozije, srednjaci kao da nisu postojali. morao sam da pogledam statistiku. napadi nasih srednjaka su bili 6/24. imali smo 7 blokova, od toga 1 od srednjaka. Japanke su imale 4 bloka, interesantno, sva 4 srednjaci. zajedno su imale 7/20 napade. ovo pisem jer je jedan od dva japanska srednjaka nema ni 180cm. i opet su nadigrale nase, toliko nam je los napad kroz sredinu bio. Ne pamtim kad su nam srednjaci bili ovako loši, baš ništa nije išlo. Bilo je nekoliko dobrih pasivnih blokova, ali osim toga katastrofa. Ovog puta nije bilo bitno jer su Bošković i Mihajlović sve nadoknadile, ali ko god nam došao u polufinalu (*knock on wood*) i dalje, ne može ovako da se igra. Već godinama imam utisak da u reprezentaciji ne koristimo ni 50% potencijala Jovane Stevanović. Gledao sam je 100 puta u italijanskoj ligi, devojka rastura. Koreja joj je ubica, prvi tempo sasvim dobar. Da to prenese u reprezentaciju, iz iole pristojan prijem napad bi nam bio daleko raznovrsniji i efikasniji.
mandingo Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 22 minutes ago, Halvard said: Ne pamtim kad su nam srednjaci bili ovako loši, baš ništa nije išlo. Bilo je nekoliko dobrih pasivnih blokova, ali osim toga katastrofa. Ovog puta nije bilo bitno jer su Bošković i Mihajlović sve nadoknadile, ali ko god nam došao u polufinalu (*knock on wood*) i dalje, ne može ovako da se igra. Već godinama imam utisak da u reprezentaciji ne koristimo ni 50% potencijala Jovane Stevanović. Gledao sam je 100 puta u italijanskoj ligi, devojka rastura. Koreja joj je ubica, prvi tempo sasvim dobar. Da to prenese u reprezentaciju, iz iole pristojan prijem napad bi nam bio daleko raznovrsniji i efikasniji. I meni je ovo neverovatno. Sada cak i ne igra u repki toliko... ali i kad je igrala, uvek je delovalo da moze vise - u Italiji sabija.
freakns Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Amerikanke out... nakon sto su imale 2-1 protiv Kine, sada su imale 2-0 protiv Holandije, izgubile oba meca sa 3-2... Sloetjes je odigrala nehumano. devojka je imala 69 napada
pasha Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Katastrofa Amerikanki u dva dana. Mada je Holandija trebala da uzme prvi set, neverovatnu prednost su izgubile.
freakns Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 dobi Italija prvi set, i teorijski smo u polufinalu... Egonu ih pobi
Recommended Posts