September 21, 20186 yr S(t)r(e)cano, jako i do samog kraja! Jebote, ko ce sad sutra opet... dobro da su napravili za snooker, briz ma i vateropolo ali u ovakvo popularnom sportu sa toliko kvalitetnih ekipa ovo mrcvarenje i gubljenje vremena... ko smisli ovo da mi je znati.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 21, 20186 yr I dalje smo najbolja drugoplasirana momcad, takmaci za prolaz dalje su nam Iran i Belgija, ne bi trebalo da bude tu problema, a ako sam dobro skapirao rezultati se brisu posle ove runde.
September 21, 20186 yr 1 hour ago, goofs said: I dalje smo najbolja drugoplasirana momcad, takmaci za prolaz dalje su nam Iran i Belgija, ne bi trebalo da bude tu problema, a ako sam dobro skapirao rezultati se brisu posle ove runde. cek cek da li postoji jedna tabela sa tim drugoplasiranim repkama ? verovatno da. sto onda na fscore u nasoj grupi drugoplasiranih su samo ruje i ... gle sad je nema sklonili je ovde stradaju i lud i zbunjen Edited September 21, 20186 yr by Rumpelstiltskin
September 21, 20186 yr Kako to da ne prenose Poljska - Argentina na jednom od prva tri kanala? Tamo izgleda prilicno zanimljivo. EDIT: Povedose Argentinci - 2:1 u setovima. Edited September 21, 20186 yr by Nesh
September 21, 20186 yr 13 minutes ago, Nesh said: Citaju forum. Prelaze na SK1 na Poljska - Argentina. ako si mu reko
September 21, 20186 yr eve gu formula u svakom slucaju, moracemo jos da gulimo ... http://italy-bulgaria2018.fivb.com/en/competition/formula