Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

8 minutes ago, Mel said:

I provrtim, pa oni preko 10 godina snimaju, nikad ne bih rekla.

14

• Replies 1.5k
  • Views 243k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

12 hours ago, Frank Pembleton said:

I DP i PS su izuzetno teški formati u smislu scenarija jer moraš stalno da "izbacuješ" novo i sveže. Produkciono možda i ne jer se "upuca" format...

Ali priča mora da "bude ista, ali novo i sveže"...

šta je PS? gedžovani napravili kopiju državnog posla?

prvi servis

na prethodnoj strani imaš par epizoda, radila ekipa državnog posla minus neki ljudi

mlađa je autor i scenarista

Ја исто сад већ годинама не гледам онако религиозно ДП као некада, пустим понеку епизоду кад ми искочи. Не знам ни сам зашто сам престао, вероватно замор материјала јер предуго трају. А ПС пратим редовно, некако је и лакше кад је једна епизода недељно.

Али ми је ипак све скупа ДП и даље фаворит, нема јаче ствари од Торбициног препричавања авантура с Миркецом, "дођи Драго да ми покажеш какав си на мењачу" и слично, то ће ми бити смешно заувек.

Kad si već spomenuo Mirkeca, ja sam tek nedavno pogledao epizodu gde gostuje Jovo Maksić kao Cemeš, ali ne taj iz priča već kao njegov brat. Naravno, Boškić i Čvarkov (Torbica nije bio tu, ovaj došao u kancelariju da ga traži) misle da je to onaj Cemeš, pa kad ovaj krene da se pozdravlja sa njima i ljubi ih lolol. Ja takođe već godinama ne gledam redovno, ponekad pustim random epizodu, uglavnom pogledam kad im neko gostuje ili se pojavljuju Jagoda ili Sekereši. Ukinuli su i komentare, no možda to nije bila njihova odluka, ne znam. Šta li planiraju za kraj serije? Mislim, ako uopšte planiraju da serija ima kraj...

Аха гледао сам ту епизоду. Једна од јачих ствари ми је што су одолели да те неке водеће споредне ликове не приказују, не би било то то некако. Мени лично и Секерешија има превише али јбг људи га готиве.

Али оно Баба, Шиловичка, Живан, Личина, Цемеш и остали треба да остану овако.

Gledao DP pre nekih 10ak godina dok su još bili na RTV. Pa prestao kad su otišli Telekomu.

Prvi sevis odgledao 3 epizode, nije loše, ali ne radi me.

Što kaže Pikac - ni da takne, matori.

Iako imam soft spot spram Gvera kao glumca komedije.

• 3 weeks later...

Ју ју

Kanda je kraj...Jebem mu sve baš!

Nije kraj, nego pauza..

Au, pa otkud ovo?

Blitz majica ziga

Reče da im nisu produžili ugovor i to je to.

Ma uzeće ih neko milion posto, smao pitanje vremena.

Izgleda da je TelekomMedia ("krovna" organizacija za sve multimedijalne "avanture" Telekoma) krenuo ozbiljno da kreše budžete na par njihovih TV su zategli sipanje para, nekoliko serija su u pripremama stavljeni "na led"...

Moguće da je zbog toga što se sve pare sada skreću u expo...

Ja ih nikad nisam gledao u kontinuitetu, pustio sam desetak epizoda kada sam čuo da su postali opet politički eksplicitniji kada su krenuli protesti.

Ima onaj opis Ćacilenda kada je Torbica prolazio iz nekog razloga pored i meni omiljeno kada se Čvarkov zatvorio 3 dana u plakar i čekao da Beograđani odu za vreme novosadskog marša.

11 hours ago, Mil@n said:

Reče da im nisu produžili ugovor i to je to.

Ma uzeće ih neko milion posto, smao pitanje vremena.

Ne znam kako funkcionišu stvari u ovakvim situacijama. Lupetam sad, ali pretpostavljam da je jedno kad imaš produkciju pa prodaješ gotov proizvod, ali kapiram da su velike šanse da su prelaskom u Telekom prodali sva autorska prava, pa i na karaktere, naslov...

verujem da su to završilitm kad su prelazili sa rtvns na telekom

ne znam dal mogu da premoste sa yt dok ne nađu neki aranžman na tv, mada tu ne vidim ko bi mogao da ih angažuje ako su razlozi političke prirode

na yt imaju 380k sub-ova, a epizode im imaju po 60+ k pregleda, ne znam koliko je to dovoljno za neki opipljiviji keš za produkciju koja bi brojala min 10 ljudi