March 10Mar 10 8 minutes ago, Mel said: I provrtim, pa oni preko 10 godina snimaju, nikad ne bih rekla.14
March 10Mar 10 12 hours ago, Frank Pembleton said:I DP i PS su izuzetno teški formati u smislu scenarija jer moraš stalno da "izbacuješ" novo i sveže. Produkciono možda i ne jer se "upuca" format...Ali priča mora da "bude ista, ali novo i sveže"...šta je PS? gedžovani napravili kopiju državnog posla?
March 10Mar 10 prvi servisna prethodnoj strani imaš par epizoda, radila ekipa državnog posla minus neki ljudimlađa je autor i scenarista
March 10Mar 10 Ја исто сад већ годинама не гледам онако религиозно ДП као некада, пустим понеку епизоду кад ми искочи. Не знам ни сам зашто сам престао, вероватно замор материјала јер предуго трају. А ПС пратим редовно, некако је и лакше кад је једна епизода недељно.Али ми је ипак све скупа ДП и даље фаворит, нема јаче ствари од Торбициног препричавања авантура с Миркецом, "дођи Драго да ми покажеш какав си на мењачу" и слично, то ће ми бити смешно заувек.
March 10Mar 10 Kad si već spomenuo Mirkeca, ja sam tek nedavno pogledao epizodu gde gostuje Jovo Maksić kao Cemeš, ali ne taj iz priča već kao njegov brat. Naravno, Boškić i Čvarkov (Torbica nije bio tu, ovaj došao u kancelariju da ga traži) misle da je to onaj Cemeš, pa kad ovaj krene da se pozdravlja sa njima i ljubi ih . Ja takođe već godinama ne gledam redovno, ponekad pustim random epizodu, uglavnom pogledam kad im neko gostuje ili se pojavljuju Jagoda ili Sekereši. Ukinuli su i komentare, no možda to nije bila njihova odluka, ne znam. Šta li planiraju za kraj serije? Mislim, ako uopšte planiraju da serija ima kraj...
March 10Mar 10 Аха гледао сам ту епизоду. Једна од јачих ствари ми је што су одолели да те неке водеће споредне ликове не приказују, не би било то то некако. Мени лично и Секерешија има превише али јбг људи га готиве.Али оно Баба, Шиловичка, Живан, Личина, Цемеш и остали треба да остану овако.
March 11Mar 11 Gledao DP pre nekih 10ak godina dok su još bili na RTV. Pa prestao kad su otišli Telekomu.Prvi sevis odgledao 3 epizode, nije loše, ali ne radi me. Što kaže Pikac - ni da takne, matori.Iako imam soft spot spram Gvera kao glumca komedije.
April 6Apr 6 Reče da im nisu produžili ugovor i to je to.Ma uzeće ih neko milion posto, smao pitanje vremena.
April 6Apr 6 Izgleda da je TelekomMedia ("krovna" organizacija za sve multimedijalne "avanture" Telekoma) krenuo ozbiljno da kreše budžete na par njihovih TV su zategli sipanje para, nekoliko serija su u pripremama stavljeni "na led"...Moguće da je zbog toga što se sve pare sada skreću u expo...
April 7Apr 7 Ja ih nikad nisam gledao u kontinuitetu, pustio sam desetak epizoda kada sam čuo da su postali opet politički eksplicitniji kada su krenuli protesti.Ima onaj opis Ćacilenda kada je Torbica prolazio iz nekog razloga pored i meni omiljeno kada se Čvarkov zatvorio 3 dana u plakar i čekao da Beograđani odu za vreme novosadskog marša.11 hours ago, Mil@n said:Reče da im nisu produžili ugovor i to je to.Ma uzeće ih neko milion posto, smao pitanje vremena.Ne znam kako funkcionišu stvari u ovakvim situacijama. Lupetam sad, ali pretpostavljam da je jedno kad imaš produkciju pa prodaješ gotov proizvod, ali kapiram da su velike šanse da su prelaskom u Telekom prodali sva autorska prava, pa i na karaktere, naslov...
April 7Apr 7 verujem da su to završilitm kad su prelazili sa rtvns na telekomne znam dal mogu da premoste sa yt dok ne nađu neki aranžman na tv, mada tu ne vidim ko bi mogao da ih angažuje ako su razlozi političke prirodena yt imaju 380k sub-ova, a epizode im imaju po 60+ k pregleda, ne znam koliko je to dovoljno za neki opipljiviji keš za produkciju koja bi brojala min 10 ljudi