Frank Pembleton Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 pijanista, neka hvala. Aaa ja bas razmisljam , nesto mi poznato...
James Marshall Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Neopisivo navalentan a netalentovan, Malagurski te scene.
copkillah Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 sjajan opis ne kontam što su ga prihvatili
Ravanelli Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova. onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju... verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju.
copkillah Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova. onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju... verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju. #usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou. Pijanista Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže. ? Netalentovani retard koji opoganjuje zidove svim odvratim muralima
crtamOrasi Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 (edited) ^^ Iz konteksta samo - pijanista radio ove majice. Ne znam da l stvarno jeste. edit: pitaj boba, sad ni meni nije jasno Edited December 19, 2016 by crtamOrasi
James Marshall Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod. #usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou. Pijanista Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže. Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima.
Frank Pembleton Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod. Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima. Pa to jbmmumiša...Kakav folirant!
Zverilla Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 sad videh novogodisnju. osim crnobelih filtera koji odlicno daju utisak tehnologije koriscene u serijama 70ih, ostatak mi bio dozlaboga dosadan :(
Frank Pembleton Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ja ubo "Prvi Servis" , prvih par minuta zabavno, ali brate nema kraja... ....shit has hit the fan...
Bright Billy Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 da, sve na istu foru. pogledas jednu epizodu, ko da si ih odgledo sve...
Recommended Posts