Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

pijanista, neka hvala.

Aaa ja bas razmisljam , nesto mi poznato...

Posted

Neopisivo navalentan a netalentovan, Malagurski te scene.

Posted

sjajan opis

ne kontam što su ga prihvatili

Posted

pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova.

onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju...

verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju.

Posted

pijanista, neka hvala.

?

:unsure:

Posted

pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova.

onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju...

verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju.

#usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou.

Pijanista

Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže.

?

:unsure:

Netalentovani retard koji opoganjuje zidove svim odvratim muralima

Posted (edited)

^^

Iz konteksta samo - pijanista radio ove majice. Ne znam da l stvarno jeste.

edit: pitaj boba, sad ni meni nije jasno

Edited by crtamOrasi
Posted

Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod.

#usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou.

Pijanista

Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže.

Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima. 

Posted

Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod.

Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima.

Pa to jbmmumiša...

Kakav folirant!

• 3 weeks later...
Posted

sad videh novogodisnju. osim crnobelih filtera koji odlicno daju utisak tehnologije koriscene u serijama 70ih, ostatak mi bio dozlaboga dosadan :(

Posted

Ja ubo "Prvi Servis" , prvih par minuta zabavno, ali brate nema kraja...

....shit has hit the fan...

Posted

da, sve na istu foru. pogledas jednu epizodu, ko da si ih odgledo sve...