December 19, 20168 yr pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova. onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju... verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju.
December 19, 20168 yr pa on im je fan od početka. pre jedno 3,4 godine je na mikseru odradio čvarkova na onom zidu gde je savski ekspres naslonjen. njegov hasteg #usraćuse je od čvarkova. onda im je radio i onaj mural gde kao šoraju... verovatno ne kapiraju da je dečko budala, a i ne moraju. #usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou. Pijanista Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže. ? Netalentovani retard koji opoganjuje zidove svim odvratim muralima
December 19, 20168 yr ^^ Iz konteksta samo - pijanista radio ove majice. Ne znam da l stvarno jeste. edit: pitaj boba, sad ni meni nije jasno Edited December 19, 20168 yr by crtamOrasi
December 19, 20168 yr Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod. #usracuse je moto novog pokreta protiv pomodarstva i kiča. Živimo u vremenu kada su u Srbiji izlazna vrata učenim ljudima širom otvorena jer je pametna reč nadglasana. Umetnost se komercijalizovala i postala dekadentna, a život se pretvorio u rijaliti šou. Pijanista Još 2013. godine, skoro paralelno sa početkom emitovanja humoristicke serije „Državni posao“ počeo je da raste i njegov buntovni pokret protiv pomodarstva i kiča. U početku ga nisu shvatali ozbiljno, ali je on hrabro kroz medjie, preko fasada i neta gurao svoj #usracuse, koji je definitivno viralno preplavio društvene mreže. Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima.
December 19, 20168 yr Jeste on autor, nema konteksta, eno potpisan ispod. Ako je neko presonofikacija pomodarstva i kiča, to je onda on sa svojim muralima. Pa to jbmmumiša...Kakav folirant!
January 8, 20178 yr sad videh novogodisnju. osim crnobelih filtera koji odlicno daju utisak tehnologije koriscene u serijama 70ih, ostatak mi bio dozlaboga dosadan :(
January 8, 20178 yr Ja ubo "Prvi Servis" , prvih par minuta zabavno, ali brate nema kraja... ....shit has hit the fan...