Frank Pembleton Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ja vec par godina, kada neko kaze Balasevic, odma pomislim na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=P4lagmT482o najbolja kritika Balasevica ikada odradjena :D o besmislu ravnicarskog zivota pevas ti, o skote ogavni... a tek spot Da citiram gospa bubu : "Znaš kad ću da kliknem na ovo..."
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Da citiram gospa bubu : "Znaš kad ću da kliknem na ovo..." gubitak je samo tvoj :D
čekmeže Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Kapiram da će se sad izređati jedno 50 postova sa redom prezrenja, pa redom ironije. PPP Elita.
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) otkud ti to ja sam rođoš današnji srbijanci smatraju da je taj izraz uvredljiv jer neće da ih se povezuje s onim jelek anterija i opanci po tome se znaju srbijanci nego su u onom urbano samo urbano fazonu meni nije uvredljiv jer sam bosanac ali imam jednog poznanika belolistićara koji kad god neko kaže srpski onda on upre da alhemijski objasni kako je pravilno srbijanski onda ja saslušam to i kažem baš extra što znaš takve stvari a koliko može da se zaradi od toga na tržištu i onda on zaćuti jer ni sam ne zna koji klinac se bavi takvim bezvrednim kesama kao što su srbijanstvo i belolistićarenje Edited November 22, 2016 by hazard
porucnik vasic Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Проблем са појмом Србијанац је исти као онај са појом Шиптар. Добија негативну политичку конотацију.
wall Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Zavisi koje se koleno gleda.Za belolističarenje 5-6 a za zulum i hajku na Torbice prvo.
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Проблем са појмом Србијанац је исти као онај са појом Шиптар. Добија негативну политичку конотацију. ja se i ne secam kada je neko iz uze Srbije rekao za sebe da je Srbijanac, termine Srbijanac, srbijanski, itd. sam uglavnom cuo ili od Hrvata ili od Crnogoraca, a dosta redje od Bosanaca ili Vojvodjana a cini mi se da su termin uvek najvise furali u Hrvatskoj, kako bi napravili razliku izmedju "lokalnih" Srba i Srbije
porucnik vasic Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 ja se i ne secam kada je neko iz uze Srbije rekao za sebe da je Srbijanac, termine Srbijanac, srbijanski, itd. sam uglavnom cuo ili od Hrvata ili od Crnogoraca, a dosta redje od Bosanaca ili Vojvodjana a cini mi se da su termin uvek najvise furali u Hrvatskoj, kako bi napravili razliku izmedju "lokalnih" Srba i Srbije Термин је у политичком смислу почео да користи Беч са јасним циљем. Касније Хрвати су га наследили. Због тога је постао увредљив. Срби из српске Спарте и Атине га нису користили у пејоративном значењу (најчешће), али то сеизгубило.
dragance Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Da citiram gospa bubu : "Znaš kad ću da kliknem na ovo..." "Jebao te petao i bagrem izvaljen..." I dare you to click!
Dagmar Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 "Jebao te petao i bagrem izvaljen..." I dare you to click! Kompletna mađarska privredna komora je moj highlight. Spot je zabavan i inovativan, ali i vrlo srpski u načinu na koji Srbi diskutuju/kritikuju pojave/ljude.
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ne treba zaboraviti ni depresivne aluvijalne ravni :0.6:
dragance Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ceo tekst je - na stranu ko im je meta sprdanja -
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Zaklana Celjad je jedan jako potcenjen bend :D ima jos dobrih stihova, moj favorit je recimo Drobicu ti kicmu drobilicom za kicmu mislim ceo koncept je prilicno genijalan, vrhunska sprdnja od pocetka do kraja.
Recommended Posts