Dagmar Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ne znam, jel Bosanci imaju sebe? metafizika čista.
Ravanelli Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 gledaj. taj lik je postao teški mizantrop i ne voli neke ljude koji su došli sa strane. po meni to nije okej. ako tebi to valja ili mu opraštaš što se ložiš na tu sladunjavu patetikicu, onda ništa.
Dagmar Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 gledaj. taj lik je postao teški mizantrop i ne voli neke ljude koji su došli sa strane. po meni to nije okej. ako tebi to valja ili mu opraštaš što se ložiš na tu sladunjavu patetikicu, onda ništa. Ne, meni to nije OK, ono što o tome znam je ono što si mi rekao a to je da kenja protiv Bosanaca. Pošto je to opšte mesto po Vojvodini, a i kod mene u BGu recimo protiv Cgoraca, nije mi to odmah znak da je on sad nešto posebno. Dakle dok je to na nivou šta se dernjaju po ulicama i bacaju smeće iz solitera, i treba da kenjaju. Ako je na nivou treba svi da se vrate odakle su došli, ako mrzi svakog Bosanca koga vidi ne ulazeći u to ko je kakav nego samo što je poreklom iz Bosne, to je govnjivo ponašanje višeg ranga i to ni meni nije Ok.
MancMellow Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 +1 https://www.youtube.com/watch?v=tlM0z5XYF9s Evo jedna za Hellu... fali U ime svih nas i Ne lomite mi bagrenje
Hella Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ako je na nivou treba svi da se vrate odakle su došli, ako mrzi svakog Bosanca koga vidi ne ulazeći u to ko je kakav nego samo što je poreklom iz Bosne, to je govnjivo ponašanje višeg ranga i to ni meni nije Ok. ajde reci čime su nas bosanski hrvatski crnogorski kosmetski i ostali exyu migranti kulturno obogatili
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Evo jedna za Hellu... Sto je izabrana slika sa jednim od tri brda u Vojvodini? Nije reprezentativna
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 fali U ime svih nas i Ne lomite mi bagrenje Ja vec par godina, kada neko kaze Balasevic, odma pomislim na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=P4lagmT482o najbolja kritika Balasevica ikada odradjena :D o besmislu ravnicarskog zivota pevas ti, o skote ogavni... a tek spot
Dagmar Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 ajde reci čime su nas bosanski hrvatski crnogorski kosmetski i ostali exyu migranti kulturno obogatili Tobom?
hazard Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) Hella je self-hating Jew Bosnian Edited November 22, 2016 by hazard
wall Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 ajde reci čime su nas bosanski hrvatski crnogorski kosmetski i ostali exyu migranti kulturno obogatili Ženama? ^_^
April Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 daj tih top 10. da vidimo, pa da pričamo Kapiram da će se sad izređati jedno 50 postova sa redom prezrenja, pa redom ironije. Pre nego što krene pljuvačina da se upišem među patetične. 'Mrtvi' su jedina pesma koja me toliko uznemiri da ne mogu da je odslušam do kraja. Prosto, previše se pronalazim. Kao kad te film povuče, pa ne razmišljaš o njegovom kvalitetu, već samo o sadržaju.
Recommended Posts