November 22, 20168 yr ma nisam mislio da si rekao. ja to onako, kad vec pricamo, pa sirim temu. inace mislim da balasevic svima ide "na zivac" Šta mu zameraju?
November 22, 20168 yr Evo mogu li ja prvi, nisam svi ali poetika mu često zalazi u domen patetike. Umije s riječima dosta dobro ali proizvod bude ko gnjecav lebac.
November 22, 20168 yr Ne sumnjam da je i ovaj fenomen nekad bio predmet diskusije na deponiji, čudilo bi me da nije, o čemu se ovdje sve diskutovalo za ovih devet godina :D
November 22, 20168 yr Šta mu zameraju? to što mu smetaju bosanci i što je u gomili pesama previše patetičan, uglavnom.
November 22, 20168 yr ja nisam ni izvalio asocijaciju na djoleta™ a djoletu™ najpre hvala za one godine kad je probijao led, bio je jedan od retkih. sve ostalo, iza toga
November 22, 20168 yr to što mu smetaju bosanci i što je u gomili pesama previše patetičan, uglavnom. Bleh. Kapiram da je jedini Vojvođanin kome smetaju Bosanci i da su mu pesme najpatetičnije u Srbiji, ali em svi Vojvođani i ne samo oni pizde kad dođu dođoši pa krenu da odskaču, em ima top 10 najboljih tekstova u Srbiji, tako da... Mislim kukaju li toliko na Ceculje, pa da razumem da su kriterijumi visoki. Nego pre će biti neka malograđanska zavist/mržnja čaršije kad vide čoveka koji je i bogat a nije krao, i oženio se zgodnom ženom i deluje da se vole, i ima super porodicu i deluje onako zadovoljno.
November 22, 20168 yr ima top 10 najboljih tekstova u Srbiji +1 https://www.youtube.com/watch?v=tlM0z5XYF9s Edited November 22, 20168 yr by Hella
November 22, 20168 yr Bleh. Kapiram da je jedini Vojvođanin kome smetaju Bosanci i da su mu pesme najpatetičnije u Srbiji, ali em svi Vojvođani i ne samo oni pizde kad dođu dođoši pa krenu da odskaču, em ima top 10 najboljih tekstova u Srbiji, tako da... Mislim kukaju li toliko na Ceculje, pa da razumem da su kriterijumi visoki. Nego pre će biti neka malograđanska zavist/mržnja čaršije kad vide čoveka koji je i bogat a nije krao, i oženio se zgodnom ženom i deluje da se vole, i ima super porodicu i deluje onako zadovoljno. daj tih top 10. da vidimo, pa da pričamo Edited November 22, 20168 yr by Ravanelli
November 22, 20168 yr daj tih top 10. da vidimo, pa da pričamo Pa ne, nije mi namera da pričamo i rangiramo muziku. Ako se ne slažeš sa tim i to je Ok što se mene tiče.
November 22, 20168 yr Bleh. Kapiram da je jedini Vojvođanin kome smetaju Bosanci i da su mu pesme najpatetičnije u Srbiji, ali em svi Vojvođani i ne samo oni pizde kad dođu dođoši pa krenu da odskaču, em ima top 10 najboljih tekstova u Srbiji, tako da... Mislim kukaju li toliko na Ceculje, pa da razumem da su kriterijumi visoki. Nego pre će biti neka malograđanska zavist/mržnja čaršije kad vide čoveka koji je i bogat a nije krao, i oženio se zgodnom ženom i deluje da se vole, i ima super porodicu i deluje onako zadovoljno. Močibob iz Pravog Fudbala je pre par epizoda ustanovio dijagnozu za sve te simptome: Krajiška zloba
November 22, 20168 yr pa da. da đoletu crkne krava. e sada to što đole želi da crknu neki drugi ljudi koji su mu upropastili novi sad iz vremena gazda nešinog vremeplova je isto čaršijska zloba.
November 22, 20168 yr pa da. da đoletu crkne krava. e sada to što đole želi da crknu neki drugi ljudi koji su mu upropastili novi sad iz vremena gazda nešinog vremeplova je isto čaršijska zloba. Jel želi da crknu ili je rekao da bi ih najradije sam sve pobio?