Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted (edited)

ja sam stariji chovek mada se ni vi neb u prvoj vodi skuvale :rolf:

odlichne sve 3 epizode, odlichan sekeresh :D

Edited by gospa buba
Posted

Ма кад чита оно писмо, па пређе на Изворинку Милошевић.... :s_c: Иначе и Бошкић одличан.Јес да му није ариљски акценат, али одличан.

Posted

ovo sa sekerešijem je odlično. timarov isti zmaj od šipova, prvi put da vidim da je nešto odglumio da me ne iritira.

Posted

Mene iritirao i ovde. Isto kao u svakoj ulozi. Ne znam zasto.

Posted

ovo sa sekerešijem je odlično. timarov isti zmaj od šipova, prvi put da vidim da je nešto odglumio da me ne iritira.

u pozorishtu je takav. ja sam isto mislila da je bezveze lik, pa gledala neshto u ateljeu pa se predomislila. a onda je i u onom dechjem rimejku bio super. odlichan timarov :D

Posted (edited)

uh, ja sam ga gledao jednom u srpskom narodnom, izašao sa predstave. doduše cela predstava je bila raspad, ne samo on.

Edited by Ravanelli
Posted

Meni najjače kako su Sekerešiju u poslednjoj sceni prebacili onaj plašt na isti način na koji Krajišnik prebaci sako preko ledja.

Posted

timarov isti zmaj od šipova

I meni ovo palo na pamet, original :D Samo sam cekao da saopsti kako bi da ga usteka kod Frau Silovic

Posted

Polovnjaci odlicna, opet Torbica izdominirao :D

Posted

Polovnjaci odlicna, opet Torbica izdominirao :D

ne znam zašto al si mi pao na pamet dok sam gledao

^_^

Posted

Epizoda "Tri na tri", poslednja scena mi je jedna od najboljih IKADA, rame uz rame sa

JA SAM ZA ŠEŠELJA

momentom iz epizode "Špijun buba" :lol::Hail:

Posted

Legendarni Ilija Dukić?  :kralj:

Nisu loši ni ovde, mislim da im je prijalo ovo skraćenje dužine emisije u odnosu na prošlu sezonu.