gospa buba Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) ja sam stariji chovek mada se ni vi neb u prvoj vodi skuvale odlichne sve 3 epizode, odlichan sekeresh :D Edited October 9, 2016 by gospa buba
porucnik vasic Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ма кад чита оно писмо, па пређе на Изворинку Милошевић.... Иначе и Бошкић одличан.Јес да му није ариљски акценат, али одличан.
Ravanelli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 ovo sa sekerešijem je odlično. timarov isti zmaj od šipova, prvi put da vidim da je nešto odglumio da me ne iritira.
Timmy Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Mene iritirao i ovde. Isto kao u svakoj ulozi. Ne znam zasto.
gospa buba Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 ovo sa sekerešijem je odlično. timarov isti zmaj od šipova, prvi put da vidim da je nešto odglumio da me ne iritira. u pozorishtu je takav. ja sam isto mislila da je bezveze lik, pa gledala neshto u ateljeu pa se predomislila. a onda je i u onom dechjem rimejku bio super. odlichan timarov :D
Ravanelli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) uh, ja sam ga gledao jednom u srpskom narodnom, izašao sa predstave. doduše cela predstava je bila raspad, ne samo on. Edited October 11, 2016 by Ravanelli
MayDay Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Meni najjače kako su Sekerešiju u poslednjoj sceni prebacili onaj plašt na isti način na koji Krajišnik prebaci sako preko ledja.
pantelia Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 timarov isti zmaj od šipova I meni ovo palo na pamet, original :D Samo sam cekao da saopsti kako bi da ga usteka kod Frau Silovic
Zli Gli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Polovnjaci odlicna, opet Torbica izdominirao :D
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Polovnjaci odlicna, opet Torbica izdominirao :Dne znam zašto al si mi pao na pamet dok sam gledao^_^
copkillah Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Epizoda "Tri na tri", poslednja scena mi je jedna od najboljih IKADA, rame uz rame sa JA SAM ZA ŠEŠELJA momentom iz epizode "Špijun buba"
zgembo Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Legendarni Ilija Dukić? Nisu loši ni ovde, mislim da im je prijalo ovo skraćenje dužine emisije u odnosu na prošlu sezonu.
Recommended Posts