February 22, 201510 yr Banjac je nešto najsmešnije što se pojavilo na tv-u još od... Ne znam od kada, ali od davno. :) Neverovatan talenat. Neverovatan. Pripoveda se da je njegov rođeni bata još urnebesniji od njega ... Nešto kao Šerlok i Majkroft Holms :) Edited February 22, 201510 yr by zgembo
February 22, 201510 yr Pripoveda se da je njegov rođeni bata još urnebesniji od njega ... Nešto kao Šerlok i Majkroft Holms :) razmotrili smo, i smatramo da je to nemoguce
February 22, 201510 yr U petak pokidali. Najbolja epizoda do sada. Stvarno su najbolji u redovnim terminima. +1 Torbica sa objasnjavanjem besmislenosti nade razvalio, tri put sam vraćao taj, da kažem, segment
February 23, 201510 yr +1 Torbica sa objasnjavanjem besmislenosti nade razvalio, tri put sam vraćao taj, da kažem, segment Muškarac je sazreo kad prestane da se nada!
February 23, 201510 yr ...vjerovao sam 9.marta, vjerovao sam 5.oktobra, vjerovao sam 8.maja - zašto 8.maja? - upao tast u brzovezujući beton...
February 23, 201510 yr Poverovao Aprilu pa sam pogledao epizodu posle duzeg vremena. Jest odlicno, al uopste nije smesno
February 23, 201510 yr Malo su lošije epizode poslednjih par nedelja, ali ništa strašno. Samo nek potraju.
February 25, 201510 yr Premotavajuci stare, neodgledane epizode, naletim na ovaj dijamant http://youtu.be/oZsa9k5HZic?t=5m44s
February 25, 201510 yr jeste dobra sa pištoljima i značkom U petak pokidali. Najbolja epizoda do sada. Stvarno su najbolji u redovnim terminima. U četvrtak bio fleš omaž Bobi Stefanoviću. op. omaž kišjuhasu. drugi put vidim da ga čitaju