ToniAdams Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) sto to mislis? stvarno je bulja epizoda za razliku od mnogih, a tu sam da upozorim. probaj opet da polako procitas, garantujem da ces promeniti misljenje. ne znam za ostale, ali taj post mi je bas bio na mestu. Edited February 14, 2015 by ToniAdams
pacey defender Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 +1 nesmešno. najlošiji su im novogodišnji i svi drugi specijali. neka stanje bude redovno uvek.
James Marshall Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 U 95% serija ti specijali su teško sranje.
James Marshall Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 taman zaustih to da kažem, jedan od rijetkih svijetlih primjera
copkillah Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 +1 nesmešno. najlošiji su im novogodišnji i svi drugi specijali. neka stanje bude redovno uvek. +1
nemoderisani Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 a postoji i nesto sto se zove bosanska krajina i granici se sa likom. i to samo administrativno granici, prilicno je slican mentalitet ljudi iz knina, strmice (severna dalmacija), drvara (bosanska krajina), gracaca(lika). sve su to krajisnici, samo iz nekog razloga vecina kao krajisnike dozivljava stanovnistvo rsk Mislim da je ovo najtačnije za Torbicin opis i da on predstavlja sve krajiške predele, što nikako nije samo Bosna, već i Dalmatinska zagora i Lika i Kordun.
bags Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) Kako su skinuli Vulina :0.6: : http://drzavniposao.rs/marinko-magla/ministar-magla-i-svajcarac/ Edited February 18, 2015 by bags
slepa živana Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Kako su skinuli Vulina :0.6: : http://drzavniposao.rs/marinko-magla/ministar-magla-i-svajcarac/ ovaj banjac je genije
Timmy Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Da, genijalan je. A covek i dalje ne zivi od televizije, ima svoj posao (cini mi se kao neki tehnolog u NISu valjda.) Neverovatno glumi, improvizuje, brzo razmislja... I vidi se siroko poznavanje i razumevanje raznoraznih tema i pojava.
Ravanelli Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) Da, genijalan je. A covek i dalje ne zivi od televizije, ima svoj posao (cini mi se kao neki tehnolog u NISu valjda.) Neverovatno glumi, improvizuje, brzo razmislja... I vidi se siroko poznavanje i razumevanje raznoraznih tema i pojava. napustio je taj posao i sada 100% zvezda tevea. ranije je sa empeom vodio mikrofoniju. ne znam da li ima negde da se skine. Edited February 20, 2015 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Da, genijalan je. A covek i dalje ne zivi od televizije, ima svoj posao (cini mi se kao neki tehnolog u NISu valjda.) Neverovatno glumi, improvizuje, brzo razmislja... I vidi se siroko poznavanje i razumevanje raznoraznih tema i pojava. Napusti je taj posao u NIS-u...
Mil@n Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Banjac je nešto najsmešnije što se pojavilo na tv-u još od... Ne znam od kada, ali od davno. :) Neverovatan talenat. Neverovatan.
April Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 U petak pokidali. Najbolja epizoda do sada. Stvarno su najbolji u redovnim terminima. U četvrtak bio fleš omaž Bobi Stefanoviću.
Recommended Posts