teacher Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 jbg nema apsolutno ništa drugo u okolini savograda just for the record: na spratu je odličan restoran sa jagnjetinom po popularnim cenama i unutra čitam isključivo kurir. ==== inače je užasno koliko ste puni predrasuda
nera Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 inače je užasno koliko ste puni predrasuda Ja jela par puta u smokvici (airportcity), em preskupo em odvratno... prema njuskama koje vidjam da sede tamo uvek imam predrasudu, sto naravno ne znaci da su svi takvi ali u svakom kukolju se nadje i malo zita -_- I molim vas, drzavni posao i smokvica zaista ne idu u istu recenicu, slusajte Mocu ^_^
Ravanelli Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) da ga slušam? daj bre... dečko živi u jagodini === ma zezam se. uvek znaš šta se dogodi kada se pomene smokvica na forumu. inače ne jedem u smokvi ništa osim braunija jednom kvartalno, samo kafa i ponekad ceđena. evo ja ću da se ne mučite ceđena Edited January 22, 2015 by Ravanelli
Moća Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 da ga slušam? daj bre... dečko živi u jagodini Je-ba-ce te Dra-gan Pal-ma!
ivy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ja odavno koristim Cvarkovo -fantazija- u svakodnevnom govoru
pacey defender Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ja odavno koristim Cvarkovo -usraću se- u svakodnevnom govoru ovako
gospa buba Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ja odavno koristim Cvarkovo -fantazija- u svakodnevnom govoru to ti je sinko moj shtogod fantazija redovno
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 dobra je epizoda kad boskic prica nesto smesno, juce ili prekjuce je isla.
Kayser Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 dobra je epizoda kad boskic prica nesto smesno, juce ili prekjuce je isla. odlicno je izveo ono zacenjivanje
teacher Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ovaj gif treba da ide automatski posle svakog kojotovog posta.
nenad Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Pravilno je "Ulica Jova Torbice" jove, veruj mi. i ja, kao i dragan imam baba-tetku iz vojnica.
Recommended Posts