KnightLore Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Đorđije ipak uspeo da ostvari saradnju sa onim pilikarom Hristo Ponevim
James Marshall Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 A kad se neka "serija" okončala dok je još valjala?
James Marshall Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Meni peta sezona Wire najslabija. Seinfeld se mogao spakovati u tridesetak dobrih epizoda, generalno mnogo ishajpovana serija, malo smijeha, dosta kreveljenja. Ako nije pukla tikva između RTV i ekipice (a sudeć' po Bugarima izgleda da nije), ne vidim razlog što bi se ovo prekidalo.
slepa živana Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 pa jel kraj ili nije kraj? torbica cviko zelenu
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 ćusta mi bio promašaj. dimitrije se nije snašao, pojeo ga ćusta koji je bio onako, tja.
slepa živana Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 koj sad ćustić? u nedelju sam na blic videla nešto u fazonu scene sa snimanja... i to nešto kad torbica cvika žicu i sve se zacrni, kraj. jel to neka repriza s bombom?
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) slobodan ćustić, kao velinko klać, novi šef arhivsko-žalbenog odeljenja. ne, juče su krenuli sa novom sezonom. da, torbuca je bio ok, pa čak i boškić, ali čvarkovu kao da ona stolica gl. arhivatora daje čudesne moći Edited September 9, 2014 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts