zgembo Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Sinoć pustili 'the best of' scena, i u jednom od segmenata epizoda Vampiri, ali necenzurisana ... Krkobabić, Trivanka, sjajno :lolol:Od 2:15 ...http://www.youtube.com/watch?v=h8zuBkMAi_o
ivy Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ja mislim da je to islo u epizodi,nikakva cenzura
Moća Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Imate u Blic pulsu intervju sa Boskicem i Torbicom u kojem pominju kako im je neki fan pricao o nekom nasem liku u Holandiji koji je ziveo od socijale pa je nasao posao al je video da je tesko da se radi pa sad grebe i nogama i rukama da se vrati na socijalu al je to mnogo zajebano. Priznajte ko je otkucao Milerama?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
MayDay Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Odgledala sindikalni doček. Baba radila u Tag Heueru i kajmak sa mačićima hit! :lol:Kad će se vratiti?I Tomo Vinković! Za jagnjad. Edited January 12, 2014 by MayDay
radisa Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 A "Vuk magare na plot nagonio"? Kad sam morao da nađem i čujem šta je to.
MayDay Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ma ja sam krajišku muziku odavno pretresla. Ali "došli ovi, slabija ispaša, poslednje mače uvek probuši kajmak". Upišala se! Carevi!
radisa Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Bio i mali omaž epizodi "žvaka" kad se prepucavaju ko je imao manje za novu godinu i kome je bilo gore.Dobra je epizoda bila.
radisa Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Što se malo rastresu dok ih sa Pala ne doveze. :lol:A kad je Marjanović bio direktor kako se slavilo, po dve nedelje nisu morali kuvati, samo se iz restorana donese: )I kad je Torbica nudi ćerku Frajlama, da peva sa njima. I kako Boškić muva, a ove ga otkače. :)
crtamOrasi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Znam da nije pravo mesto, al bolje i ovde nego nigdi. Sta se desilo sa Uzbudilnikom, zasto ga nema vise na asfm-u? Gde ce, sta ce (nadam se da ovde nece biti nikakvih promena), kad ce? Moze i na pm, ionako nemam kome da prenesem aber, niko i ne zna za njih ovde dole kod mene.
crtamOrasi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Koji sam slepac, bilo mi tesko da pogledam temu na istom podforumu. Prastajte, il brisite, kako god.
Moća Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Nije mi jasno ko zeli da menja Golfa 4 za Ladu? Tenk!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ivy Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Znam da nije pravo mesto, al bolje i ovde nego nigdi. Sta se desilo sa Uzbudilnikom, zasto ga nema vise na asfm-u? Gde ce, sta ce (nadam se da ovde nece biti nikakvih promena), kad ce? Moze i na pm, ionako nemam kome da prenesem aber, niko i ne zna za njih ovde dole kod mene. https://www.facebook.com/UzbudilnikHQ
Recommended Posts