Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Imate u Blic pulsu intervju sa Boskicem i Torbicom u kojem pominju kako im je neki fan pricao o nekom nasem liku u Holandiji koji je ziveo od socijale pa je nasao posao al je video da je tesko da se radi pa sad grebe i nogama i rukama da se vrati na socijalu al je to mnogo zajebano. Priznajte ko je otkucao Milerama?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Odgledala sindikalni doček. Baba radila u Tag Heueru i kajmak sa mačićima hit! :lol:Kad će se vratiti?I Tomo Vinković! Za jagnjad. :lolol:

Edited by MayDay
Posted

A "Vuk magare na plot nagonio"? Kad sam morao da nađem i čujem šta je to.

Posted

Ma ja sam krajišku muziku odavno pretresla. Ali "došli ovi, slabija ispaša, poslednje mače uvek probuši kajmak". Upišala se! Carevi!

Posted

Bio i mali omaž epizodi "žvaka" kad se prepucavaju ko je imao manje za novu godinu i kome je bilo gore.Dobra je epizoda bila.

Posted

Što se malo rastresu dok ih sa Pala ne doveze. :lol:A kad je Marjanović bio direktor kako se slavilo, po dve nedelje nisu morali kuvati, samo se iz restorana donese: )I kad je Torbica nudi ćerku Frajlama, da peva sa njima. I kako Boškić muva, a ove ga otkače. :)

• 2 weeks later...
Posted

Znam da nije pravo mesto, al bolje i ovde nego nigdi. Sta se desilo sa Uzbudilnikom, zasto ga nema vise na asfm-u? Gde ce, sta ce (nadam se da ovde nece biti nikakvih promena), kad ce? Moze i na pm, ionako nemam kome da prenesem aber, niko i ne zna za njih ovde dole kod mene.

Posted

Koji sam slepac, bilo mi tesko da pogledam temu na istom podforumu. Prastajte, il brisite, kako god.

Posted

Nije mi jasno ko zeli da menja Golfa 4 za Ladu? Tenk!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted
Znam da nije pravo mesto, al bolje i ovde nego nigdi. Sta se desilo sa Uzbudilnikom, zasto ga nema vise na asfm-u? Gde ce, sta ce (nadam se da ovde nece biti nikakvih promena), kad ce? Moze i na pm, ionako nemam kome da prenesem aber, niko i ne zna za njih ovde dole kod mene.
https://www.facebook.com/UzbudilnikHQ