Далибор Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) meni isto svidjaju, a ne znam zashto Edited December 8, 2012 by Далибор
gospa buba Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 o brate. pa valjda zato sto, mada exploatishu stereotip, chine to nezno? ^_^
djeneralche Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Lala kida, mnogo je dobar, ova druga dvojica onako, Boske i onaj nevidljivi. I Bosketovi dijalozi su vrhunski, samo se nije dobro uzivio kao Lala.
Frank Pembleton Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 možda treba novi topik za ovoZaboravih da pitam...Odakle to ova slika?
Ravanelli Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) sa čvarkovog fan page-a na fbinače dobiše neku levu nagradu Edited December 9, 2012 by Ravanelli
Ryan Franco Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 skinuli 4 yorkshirmena. meni dobrihttp://www.youtube.com/watch?v=BIzRluaMs_o Au jbt meni skroz nesmešni...Sori svima, neću više da hejtam.Možda malo sporta radi.
notenoughreasonsforclaire Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Bilo dosta ljudi sinoć u "Fabrici". Lepo. MP, maltezer, mojo, ostali - je l' bio neko?
nemoderisani Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ovo je zapravo sasvim ok, mada nisam Lala. Dobra je postavka, i likovi su simpatični i ne siluju previše. Naravno, dosta spustim standarde kad gledam domaću komediju. Ali čak i sa srozanim standardima, ni jedna serija na srpskom, osim Ljubav, navika, panika, mi nije bila ni izbliza smešna i zanimljiva.A Dva i po muškarca je prosto dno-dna. Boli mozak koliko je loše.
Djura Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ljudi rade fantastičan posao! (Drndanje stereotipa)2
Ravanelli Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) ja ovo što sam gledao oko novaka i posle 60 epizode mi je bilo negledivo, pa nisam ni gledao. bum tsss Edited January 8, 2013 by Ravanelli
bergasa19 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Morali bi da se zamisle jer je postalo onmansou. Edited January 8, 2013 by bergasa19
Djura Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Morali bi da se zamisle jer je postalo onmansou.Ne čini mi se da oni beže od toga. Tako je bilo više-manje od početka.
Frank Pembleton Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Da, uvek se tu postavi pitanje "evolucije"...A to zapravo jeste onmansou sa Torbicom koji ume da zablista i Boškićem koji vegetira kao objekt bez inicijative...Možda će da smisle nešto videćemo...
Recommended Posts