Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

super je dragan skino pacina

na vocapu nikakav publicitet. valjda se ovde cene prave vrednosti. ja slušam na repeat, a bogme i ringtone mi sinu upravo.
kakav publicitet, umrecu, ko da nemam neki poso da radim :lolol:propustila sam n epizoda <_<onaj vash sin iz pechuja sto ga mozda imate ...

Edited by thermal bug

Pu nema nijedna slika sa mamickom! <_<Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Meni je ipak bolja::Seedma sreca siiija, po lotrama skakuce, oko kuce macka zaplice i preplice.

jel nabavio neko karte za predstavu?

Čvarkov je legenda

Meni je ipak bolja::Seedma sreca siiija, po lotrama skakuce, oko kuce macka zaplice i preplice.
morao sam da guglam, nači Čvarkov je ne-no-ro-ma-la-on :D

Edited by mlatko

Scena kada Boskic hoce da prijavi policiju zbog kineske hranetorbica.JPGdjordje.JPG

jako su dobri u poslednje vreme. torbica/škorić je jedna od većih pizdarija koje sam video na tv.u

Edited by Ravanelli

Alo Zdravko Dragan je. Pa kako koji Dragan?! Dragan Torbica tvoj rođak iz Novog Sada!

ma Dragan iz Novog Sada tvoj ćaća

:D

To kad zove onog svog klipana Milooša. :D

Alo Zdravko Dragan je. Pa kako koji Dragan?! Dragan Torbica tvoj rođak iz Novog Sada!
to mi je jače i od čvarkovljevog predstavljanja, jer đokino nema fazon. međutim "pozdravite vašu mamu"... :lol:

Edited by Ravanelli