MayDay Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Dobra im ova Google Street Car! Bilo opet Čičko na početku sa Hristom Bonevim. :DBilo i Milce i HAARPa. I ona sa dnevnicama bila sjajna!
wall Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ahahahahah, kako se Torbica umiva rakijom u epizodi od četvrtka. Ovaj Škorić je potpuni ludak.Ovo i onaj arhivatorski obred su naj.Ostalo, 'nako... Biće bolje.
notenoughreasonsforclaire Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 "...naizmenično diraš se i plačeš..." :ziga:
pacey defender Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) Vezali su nekoliko bas dobrih epizoda.Dnevnice, Google auto, Sajam knjiga. Edited November 5, 2013 by pacey defender
colonelo Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vezali su nekoliko bas dobrih epizoda.Dnevnice, Google auto, Sajam knjiga.A bogami i Noć veštica!Čvarkov se tad oblači u strašni kostim Ličanina i prepada Babu i Frau Šilovićku, a one tad briznu plač jer se sjete drugog rata.
MayDay Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Meni su cela prošla i pretprošla nedelja bile dobre. Naročito otkako je Djordje počeo Dragana da zove Drago moj.
MayDay Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Kako je vrteo Djoku za obraze.A Djoka: Drago. :D
mojo Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ipak je Tunel razgulio u ovoj poslednjoj navali dojajnih epizoda! Ovo! Za menjač.. Ahahah!!!
Recommended Posts