Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

On 27. 9. 2013. at 9:08, Singer said:
Izgleda da su ljudi vicni dobroj komediji po najmanje "vrcavi" u realnosti, da ne kazem depresivni.
Rowan Atkinson je najbolji primer za to. Čovek je dosadno ozbiljan i naporan do zla boga. Ko bi rekao, jel'?Uzgred i Čvarkov™ i Atkinson su inženjeri, možda su zbog toga takvi?Inače, Dime kad nije u javnosti je veliki, veliki zajebant, oduvek bio :)

.

Seksulano vaspitanje dobra ali zato Otmica zakiva!

On 27. 9. 2013. at 17:06, radisa said:
Uzgred i Čvarkov™ i Atkinson su inženjeri, možda su zbog toga takvi?
i sta si sad ti teo da kazesh? ^_^

Da su inženjeri smrtno dosadni kad su javne ličnosti i da se gnušaju pojavljivanja u javnosti, novinara i ostalog? :)

lukavo ^_^

Haahhaha, deset puta sam vraćala ovu poslednju epizodu, sam kraj kad Čvarkov vikne: Čekaj, čičko! I kad Čvarkov ko Draža: Svetske bure i oluje su odnele i mene i moje delo. :lol:

.

Kad Boskic pominje tatinog prijatelja cika Leku jel misli na Leku Rankovica?

hmm leka je umro početkom 80ih a jogurt revolucija krajem te dekadeprošle sezone su imali 3 pa 1, ove na muku dobace do jedne dobre epizode nedeljno:(

Jeste Leka. Rekao je Boško da ima 5 godina kako je čika Leka umro pre Jogurt revolucije. Mada kada Dragan kaže za Kertesa - Braaaco! Pišanje.

Realno, većina ga tamo tako i izgovara. Bracika je eventualno u hoch staropalanačkom društvu.

Na otvorenom... Kikinda "Dani ludaje" 2013.jrmh.jpg

Edited by raPe

Ahahahahah, kako se Torbica umiva rakijom u epizodi od četvrtka. Ovaj Škorić je potpuni ludak.