Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted
Izgleda da su ljudi vicni dobroj komediji po najmanje "vrcavi" u realnosti, da ne kazem depresivni.
Rowan Atkinson je najbolji primer za to. Čovek je dosadno ozbiljan i naporan do zla boga. Ko bi rekao, jel'?Uzgred i Čvarkov™ i Atkinson su inženjeri, možda su zbog toga takvi?Inače, Dime kad nije u javnosti je veliki, veliki zajebant, oduvek bio :)
Posted

Seksulano vaspitanje dobra ali zato Otmica zakiva!

Posted
Uzgred i Čvarkov™ i Atkinson su inženjeri, možda su zbog toga takvi?
i sta si sad ti teo da kazesh? ^_^
Posted

Da su inženjeri smrtno dosadni kad su javne ličnosti i da se gnušaju pojavljivanja u javnosti, novinara i ostalog? :)

Posted

Haahhaha, deset puta sam vraćala ovu poslednju epizodu, sam kraj kad Čvarkov vikne: Čekaj, čičko! I kad Čvarkov ko Draža: Svetske bure i oluje su odnele i mene i moje delo. :lol:

Posted

Kad Boskic pominje tatinog prijatelja cika Leku jel misli na Leku Rankovica?

Posted

hmm leka je umro početkom 80ih a jogurt revolucija krajem te dekadeprošle sezone su imali 3 pa 1, ove na muku dobace do jedne dobre epizode nedeljno:(

Posted

Jeste Leka. Rekao je Boško da ima 5 godina kako je čika Leka umro pre Jogurt revolucije. Mada kada Dragan kaže za Kertesa - Braaaco! Pišanje.

Posted

Realno, većina ga tamo tako i izgovara. Bracika je eventualno u hoch staropalanačkom društvu.

Posted (edited)

Na otvorenom... Kikinda "Dani ludaje" 2013.jrmh.jpg

Edited by raPe
Posted

Ahahahahah, kako se Torbica umiva rakijom u epizodi od četvrtka. Ovaj Škorić je potpuni ludak.