Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted
Opa evo reklama sa dp na b92 sad će sponzor da uveže "gostovanje" u bratskoj tv...Poslato sa WC šolje by BVK
Najponosniji sam na to što će momci iz `Državnog posla` raditi u okviru našeg tima, imaće svoju seriju "Srbi u svemiru" koja će se prikazivati svakog petka u 22 u okviru moje emisije.ii
Posted

Covek ima tiiim!A kafa ce da se reklamira i u sulejmaaanu...

Posted
Eve malo i Stojčeta i Đomle: http://www.021.rs/No...s-okruzuje.htmlDobar intervju.
Urednici RTV-a su želeli da rade neki humoristički program, pa je tu bilo raznih glupavih ideja - poput one da to bude o portiru koji noću priča sa zlatnom ribicom.
:ziga: .
Posted
o portiru koji noću priča sa zlatnom ribicom.
Doktor Protic :)
Posted

suvise su pickaste nase televizije da bi dovolile doktoru proticu da napravi emisiju.

Posted
suvise su pickaste nase televizije da bi dovolile doktoru proticu da napravi emisiju.
Jel to onaj u sakou?Auuu brate....
Posted
Jel to onaj u sakou?Auuu brate....
taj. samo jaganjac bi morao da dobije jednu emisiju, to je nesto najbolje u srbiji od...pa od kad znam za sebe.
Posted
taj. samo jaganjac bi morao da dobije jednu emisiju, to je nesto najbolje u srbiji od...pa od kad znam za sebe.
Protić je car neopjevani, Jaganjac je pitkiji ali prava stvar čuči u serijalu Dr Protić - drugi ciklus kida a kako ide dalje sve je mračniji. Sjajan lik.
Posted (edited)

Odličan povratak!svaki dan druga...... plaža.djordje cvarkov.PNGdragan torbica.PNG

Edited by pacey defender
Posted

sem prve epizode kada su se vratili ovo ostalo je dosadno.

Posted

jes, malo su se fucnuli

Posted
jes, malo su se fucnuli
Sad ce da se osveze kod patuljka ;)