kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Opa evo reklama sa dp na b92 sad će sponzor da uveže "gostovanje" u bratskoj tv...Poslato sa WC šolje by BVK Najponosniji sam na to što će momci iz `Državnog posla` raditi u okviru našeg tima, imaće svoju seriju "Srbi u svemiru" koja će se prikazivati svakog petka u 22 u okviru moje emisije.ii
Frank Pembleton Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Covek ima tiiim!A kafa ce da se reklamira i u sulejmaaanu...
giuseppe Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Eve malo i Stojčeta i Đomle: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Drzavni-posao-prokleta-realnost-koja-nas-okruzuje.htmlDobar intervju.
notenoughreasonsforclaire Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Eve malo i Stojčeta i Đomle: http://www.021.rs/No...s-okruzuje.htmlDobar intervju. Urednici RTV-a su želeli da rade neki humoristički program, pa je tu bilo raznih glupavih ideja - poput one da to bude o portiru koji noću priča sa zlatnom ribicom. :ziga: .
pacey defender Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 o portiru koji noću priča sa zlatnom ribicom.Doktor Protic :)
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 suvise su pickaste nase televizije da bi dovolile doktoru proticu da napravi emisiju.
Frank Pembleton Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 suvise su pickaste nase televizije da bi dovolile doktoru proticu da napravi emisiju.Jel to onaj u sakou?Auuu brate....
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jel to onaj u sakou?Auuu brate....taj. samo jaganjac bi morao da dobije jednu emisiju, to je nesto najbolje u srbiji od...pa od kad znam za sebe.
James Marshall Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 taj. samo jaganjac bi morao da dobije jednu emisiju, to je nesto najbolje u srbiji od...pa od kad znam za sebe.Protić je car neopjevani, Jaganjac je pitkiji ali prava stvar čuči u serijalu Dr Protić - drugi ciklus kida a kako ide dalje sve je mračniji. Sjajan lik.
pacey defender Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) Odličan povratak!svaki dan druga...... plaža. Edited September 11, 2013 by pacey defender
Кристофер Лумумбо Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 sem prve epizode kada su se vratili ovo ostalo je dosadno.
Frank Pembleton Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 jes, malo su se fucnuliSad ce da se osveze kod patuljka ;)
Recommended Posts