Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

Mozda su imali tek 4. pik. Jel se to bira ko na draftu? Kako odredjuju ko prvi bira?

Posted

Možda bude neki speed dating ili upoznavanje iza paravana kao na 3K devedesetih (Ko će koga se to zvalo?) pa se onda biraju.

Za EP2019 možda važilo pravilo jebe ko šta dovede.

• 1 month later...
Posted

Jordan brand je postao glavni sponzor argentinske kosarkaske federacije, nakon Kappa koja nije htela da produzi ugovor. Jordan ce snabdevati patikama i dresovima SVE selekcije, i muske i zenske, kao i obe (M/Z) prve kosarkaske lige.

Posted

uzas. on je jos uvek u kosarci, salno je na utakmicama, nisam imao pojma da je bolestan.

Posted

- Ne mogu da vam opišem kako sam tužan zbog Slađana. Igrali smo zajedno u Partizanu i Borovici. Poslednji put smo se čuli u avgustu prošle godine, kad su počele komplikacije. Slađan je poslednji čovek za koga bih rekao da može tako nešto da mu se dogodi. Nikad nije pušio, pio, uvek je sportski nastrojen - istakao je Dragutinović i nastavio:

- Pokušavao sam poslednjih dana da ga dobijem, ali se ne javlja na telefon. Mogu da ga razumem. Čuo sam od bliskih ljudi da njemu tumor nije problem jer je benigni, ali se nalazi na nezgodnom mestu, pored neke srčane arterije, i operacija je veoma komplikovana, zbog čega mora da se uradi u inostranstvu.

Posted

:ziga: Sladjan

:ziga:  :ziga: Milos Jovanovic

• 1 month later...
Posted

Skariolo kaže da će imati celu reprezentaciju na raspolaganju za EP. Uključujući braću Gasol, Ibaku i Mirotića (što se ove zadnje dvojice tiče mora da bira jednog)

Posted

Taman da ih kompletne posaljemo u legendu  :fantom:

Posted

Trebalo je da se povuku svi na vrhu, stvarno cemo ih poslati u legendu :)

Posted

Bez Bogdana, Bjelice, Bobija, pa još ako Jokić zakaže tu neku operaciju lakta koja se pominjala... Biće čupavo leto, nadam se opet Saletovoj magiji da napravi čudo.

Posted

narocito bez bobija, tesko cemo to preziveti.

Posted

Je li Milutinov otpisan ili se na njega i dalje racuna?