Mil@n Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Au, pa mi smo blizanci :) Meni se isto dešava da iskrenem zglob na ravnom kada sam izmoren, ali imam neki refleks da padnem ko sveća na tu stranu na koju je krenuo zglob. U decembru mi se desilo u Beogradu, kod Bajlonija. Pritrčala mi neka fina cica, mislila da je srčka. :) Malo boli ali ne ostavlja posledice. Naučio sam da živim sa mojim hendikepom i ne nervira me, čak se i nasmejem kada se desi :) Sreća, ja imam stvarno panterske reflexe pa čim se pojavi najmanja naznaka bola skačem istog trenutka i nikad mi se ništa slično nije desilo, da ljosnem, pogotovo ne kao sveća. Nego, sećam se najvećeg bola (pored onog koji sam naveo). Radio sam kod burazera u selu do mog u kladionici. Manja kladionica, u sklopu kafane, mali promet i sl. Leto, nema utakmica, nema ništa, upeklo. Sedim na stolici, i onako jednu nogu savio na stolici, i zaspao. Zvoni telefon, i ja mahinalno krećem da se javim, ali ne osećam NIŠTA u nozi, totalno utrnuće, pri tom bunovan. Oslonio sam se loše, iskrenuo se zglob i na tako iskrenuti sam se oslonio dok bol nije bio toliko jak te probio kroz utrnuće i dao signal mozgu šta se zapravo dešava. Znam samo da sam zaurlao, otišao na sprat i legao na pod, na stomak i vrištao koliko me bolelo. Ali prošlo je relativno brzo, ako se dobro sećam.
goofs Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Meni se to isto desava, iskrene mi se zglob iz cista mira dok hodam pravo, ili ga prilikom treninga povredim normalnim doskokom, ali sa malo jacim intezitetom. Mada su mi to sve male i blage povrede, a mislim da je uzrok tome sto su nam zglobovi oslabili vremenom, zbog svih silnih povreda, malo po malo. Inace, slazem se sa Venomom, kod nas ti doktori po automatizmu stave gips i posalju te kuci. Zadnja 3 puta kad mi se to desilo, noga mi se ispod gipsa nadula od otoka, koza iziritirala, a kad sam ga skinuo posle 7-10 dana i dalje nisam mogao da hodam. Od tad sam nabavio onu plasticnu longeticu za zglob i cuvam je za nedajboze, stavljao bih to nocu, a preko dana pustao nogu da miruje. Plus sto je onda dostupna i druga vrsta terapije u vidu krema, gelova i ovog kupusa. Nisu bapske price burazer to koristio i stvarno pomaze pitacu ga bas sta se stavlja. A ono, bapski recepti iz bapskih prica, i ne mislim nista lose time, mnogi "narodni" lekovi su mnogo bolji od onoga sto dobijes u apoteci :) aj pitaj, zivo me zanima
Moća Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Sad sam pitao. Za izvlacenje otoka obloga od kiselog kupusa. A za upale tetiva vinsko sirce, projino brasno i crni luk. To se sve lepo umesi i stavi na mesto upale.
nemoderisani Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 mogo bi zanimljiv split teme da padne,
Moća Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Jel moze neko ko je clan basketaskih foruma da mi iskopa ovu knjigu ako ima u e-formatu? How to Play Overseas - 31 Rules Every Player Must Know to Make It Overseas
sabahudin Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Lamar Odom u Laboral Kuci. Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 8m Tomorrow, the biggest bomb on European market is coming for this year!!! As always, bombs of that size are coming from BeoBasket! :misko:
theanswer Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Pa nije valjda Lamar Odom Miškov?! Miško vodi deo za Evropu ESM agencije koju vodi Džim Švarc koja zastupa Odoma.
theanswer Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Mislim da nije nigde do sad pisano ali je Ukrajina u opasnosti i verovatno će izgubiti Eurobasket 2015. Mondo piše da su Francuzi i Grci glavni kandidati za organizaciju sada. U suštini mnogo bitnije takmičenje od ovog prethodnog jer je izlazno za RIO 2016.
Töölönlahti Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Očekujem da daju Grčkoj, pa da Syriza napravi neko sranje po ulicama i da opet moraju da pomeraju...
Giggsy Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) Ovi cak i nas pominju: http://www.politika.rs/rubrike/Sport/kosarka/Srbija-bi-mogla-da-preuzme-Evrobasket-2015-od-Ukrajine.sr.html Mada nemam nista ni protiv Grcke. Dvaput su organizovali, oba puta smo uzeli medalju. Plus ono zlato '98. :D Edited March 5, 2014 by Giggsy
goofs Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Важно је знати да се наш главни град већ показао као изванредно „изнуђено решење”, када је организовао Европско првенство за кошаркашице на Ташмајдану 1954 (планирани домаћин одустао због беспарице) ovo prakticno kao da je vec nase
Timmy Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 :D Ja se nadam da ce nam doci EP, ali realno su nam male sanse.
Recommended Posts