Feindouno Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Citav svijet je ocekivao upravo Kinu i Kanadu.Sredio onaj Islandjanin ribar sto vodi FIBU
J.R. Cash Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 bizarnoBizarno indeed. Mislim da nema coveka koji nije verovao da je KIna sigurna i da se dele tri preostale pozivnice. A pricalo se odmah posle Eurobasketa da je Italija sve dogovorila sa FIBA.
goofs Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Propustih to - sto su svi mislili da je Kina sigurna? Zbog kesa?Nema ni Ruja, mada su bili sramotni na ovom EPu, mada opet, Turci nisu bili nista bolji pa odose. Ovi ostali ok, Finska naravno sacuvaj me boze.
Mauci Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Cini mi se da sam pre par dana negde procitao da su Italijani i Rusi odustali od wild carda. Bio sam siguran da ce Kanada dobiti.
kobni zelaya Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Na b92 kaže da su kandidaturu povukli Nemačka, Kina i Rusija.
keitel Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Bolje je što nismo saznali, ali bilo bi interesantno vidjeti šta bi se dešavalo u slučaju da nama trebaju novci za kandidaturu.
Feindouno Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Propustih to - sto su svi mislili da je Kina sigurna? Zbog kesa?Ne vec zbog toga sto je to Kina, velesila u azijskoj kosarci koja se sad po prvi put od vajkada nije kvalifikovala za 1 veliko takmicenje.
basketas Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Citav svijet je ocekivao upravo Kinu i Kanadu.Sredio onaj Islandjanin ribar sto vodi FIBU Preminuo Juna prosle godine.http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/lateNews/p/newsid/55952/arti.html
pacey defender Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 (edited) Ovo će biti potpuni trol, ali budući da nemamo topik "košarkaška svaštara" ili "košarkaška oprema", neka stoji ovde. Šta kaže struka, da li su plitke patike manje bezbedne od dubokih? Pitam čisto informativno. Jer, sve više igrača igra u plitkim patikama, a uvek je argument u prilog dubokih bio taj da je u njima skočni zglob stabilniji. Edited February 14, 2014 by pacey defender
goofs Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ne znam za struku, ali ja kao neko ko je imao problema sa oba skocna zgloba veliki broj puta, mogu da kazem da nema sigurnije kombinacije od zavoja+cvrstih dubokih patika. Svaka povreda koju sam doziveo u takvim uslovima je bila laksa i jako brzo sanirana. S druge strane, pokretljivost zgloba, a onda i samog tebe, promene pravca itd, se znacajno umanje time, i to umem da osetim ja na amaterskom nivou, pretpostavljam da je jos izrazenije na profy nivou, tako da kapiram zasto sve vise biraju plice patike.
Mil@n Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 S druge strane, pokretljivost zgloba, a onda i samog tebe, promene pravca itd, se znacajno umanje time, i to umem da osetim ja na amaterskom nivou, pretpostavljam da je jos izrazenije na profy nivou, tako da kapiram zasto sve vise biraju plice patike. Kao neko ko je pikao basket 10 godina ne mogu baš da se složim sa ovim, pogotovu ne sa "značajno". Jeste malo čudniji osećaj kada se bandažira zglob, ali čim se zagreješ pod uslovom da si to uradio kako treba, i kreneš sa igrom, na to se zaboravi i zglob se ponaša manje više isto kao i tvoje telo, kretnje i sl.
theanswer Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Kao neko ko je pikao basket 10 godina ne mogu baš da se složim sa ovim, pogotovu ne sa "značajno". Jeste malo čudniji osećaj kada se bandažira zglob, ali čim se zagreješ pod uslovom da si to uradio kako treba, i kreneš sa igrom, na to se zaboravi i zglob se ponaša manje više isto kao i tvoje telo, kretnje i sl. Slažem se. Ako je zagrevanje dobro,znači ne ono samo "going through motions",nema šanse da postoje značajni nedostaci.
Recommended Posts