Jump to content

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

diiiiivna sva odreda, ali mi se najviše dopadaju ova što liče na kao neki mermer, tj. apstraktnaajde garcia, zamoli gospoju da podeli tajnu sa nama

• Author
575480_10201055229563807_105991762_n.jpg

nema neke posebne tajne. jaja se uvežu u čarapu sa listićima ljuske od cluka i spuste u šerpicu sa bojom. et voila - mozaik od lukovine i boje.

• Author

Tako i mi radimoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Author
922203_10201058967857262_2132083940_o.jpg

sjajna dekoracija :thumbsup: šta je ovo belo mrvičasto i šta je ovo crvenkasto 'mislim da bi bilo elegantnije bez toga

• Author

To su sedefi jestivi. Mnogo lepše izgleda uživoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Pita moja zena :Jel to onaj mrsavi sa naocarima?Pa kako keve ti?

• 6 months later...
  • Author
1474611_410540752406060_135158744_n.jpg
  • 4 weeks later...

kod mojih,a pošto sam se naradila pošteno spominjem, sutra konzervativni jelovnik..kroz godine smo shvatili da uopšte ne treba komlikovati,posebno jer dolaze sve ,,naši,, gosti a i mama je prilično nemaštovita a mene stvarno mrzi da joj sad uvodim novitete i onda moram sve da radim..tako da će biti prosto-pite od praziluka i šampinjona smo još juče savili,valjda će preživeti do sutra samo da se ispeku,riblja čorba,posne sarme koje su eksperiment i prvi put sam ih pravila juče,danas skuvala i probala i ispale su odlične,mimoza salata,belolučane paprike,krompir salata,pečena riba,kolači su gotovi još od vikenda,koljivo..1 klasika.

Cek kako mimoza salata posna?Kod nas standardno svake godine dimljeni saran i skusa, riblja corba, pasulj prebranac, bobve pitije i jos neke posne dzidza bidze. A ja ribu ne jedem a ni pitije tako da me ocekuje gladovanje sutra :cry:

sa posnim majonezom?kuvani krompir i sargarepa.kiseli krastavci,pecena crvena paprika-sve se renda/redja po slojevima a izmedju taj majonezmisim ja nemam pojma mi to tako zovemoa inace sam prekrsila sve svoje fundamente ishrane sa ovom posnom slavom,tim majonezom i ostalim posnim sto ide okolo sto sam probavala i lizala ova dva dana :isuse:

To mi zvuci kao fina kombinacija za mne da bar nesto pojedem.

pa onda hajd vamo :)

Pa ne mogu da ostavim goste.