assück Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Srećan Uskrs, drugari! Moja torta koja me je samlela svojom zahtevnošću izgleda ko neko sranje. Nema filtera koji joj može pomoći. Nadam se da će biti bolja na jeziku. Joojj, muškarci. Naravno da je bitno i kako izgleda. Kako poslastičari imaju one oštre ivice i precizne glazure, blagiš se njima. molim te ne lupaj. izgled je samo plus, bitan je ukus. moja keva nije majstor za slatko i ima par stvari koje konstantno pravi, i iako su vizuelno ovaj fazon ukus nikada ne proda. stoga, ne lupaj glavu oko toga kako torta izgleda. iz mog iskustva, sto bolje torta izgleda uzasnijeg je ukusa.
pbg12345 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 iz mog iskustva, sto bolje torta izgleda uzasnijeg je ukusa. odlicno izgleda :D
MayDay Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Torta mi je boli glava. Steta sto nije izgledom matching. Ubila sam se od kuvane susene plecke. Bolje i od kuvane sunke.
darling Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Moja torta koja me je samlela svojom zahtevnošću izgleda ko neko sranje. Nema filtera koji joj može pomoći. Nadam se da će biti bolja na jeziku. meni je ova torta lepa, prava mera ukrasavanja. da je na fensi posluzavniku na fensi stolnjaku mogla bi u casopis. @ haralampije nesto ti ublijedjela slastica :) sta je ovo? :) Edited April 12, 2015 by darling
MayDay Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Razmazila me Francuska kad je u pitanju izgled torte, a ja to ne umem da postignem. Nego, šta mislite, je l poslastičari kuvaju žuti fil za taj dan odjednom, onako djuture za sve što im treba?
Haralampije Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 @ haralampije nesto ti ublijedjela slastica :) sta je ovo? :) Manjak svetla pa se ne vidi najbolje.Zute kocke sa sumskim vocem odgore.Prijatno i ne preslatko
Recommended Posts