MayDay Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Baš super sve izgleda! Link to comment
Lancia Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 puf, ikebana. srecna slava, Gazzo! Link to comment
banatjanin Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 jebate, nisam spavao pola noći. prvo sam se ošutao od gazinog karija sa leblebijama, pa se davio u salati od patlidžana i nečega, podmazivao humusom, a onda probao ribu nekoliko puta sa različitim čili prelivima, pa sa korijanderom, pa bez korijandera. pošto sam morao da probam po dve urme sa pistaćima, orasima, jedinim i drugim bademima, pa se vratio na pistaće - jer su bili najblji, a pre baklave kod koje sam zaključio da je bolja okrugla sa orasima, nego pravougaona, pa sam i to obrnuo još jednom. a da, i pite slane... a onda sam pobegao kući, da bi prestao. gazo, naklon. Link to comment
maheem Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 srećna slava gazzimire. trpeza izgleda fantastično Link to comment
cmrlj Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 divno izgleda, mora da je bilo ukusno. nego, je l korijander po kanonu? srecna slava:) Link to comment
nautilus Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 srecna slava gazmene!!! Link to comment
Moća Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Srecna slava domacine! Ziv bio i sto godina slavio! Link to comment
wall Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Samo jedna reč. Trpeza. Srećna slava! Link to comment
yolo Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 divno izgleda, mora da je bilo ukusno. nego, je l korijander po kanonu? srecna slava:) na gazzimestanu, jeste! fala.... Link to comment
renne Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Za kuma spremam slavu, biće toga još, tek smo počeli Link to comment
gospa buba Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 shto reche onaj jel mozesh i meni da budesh kum Link to comment
Pontijak Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) onaj ima i ime niknejm gospa bubo <_< nego da se organizujemo pa tako dzumle da se okumimo sa reneom. kada mogu one kolektivne svadbe moze i ovo, koja bi to bila vest: gradjanin rene se okumio sa 100 izelica forumasa Edited November 19, 2014 by Pontijak Link to comment
renne Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Mogu, 'ajde das dogovorimo :) Link to comment
gospa buba Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) onaj ima i ime niknejm gospa bubo <_< nego da se organizujemo pa tako dzumle da se okumimo sa reneom. kada mogu one kolektivne svadbe moze i ovo, koja bi to bila vest: gradjanin rene se okumio sa 100 izelica forumasa pa kad ne mogoh u trenutku da se setim koji. a i sad sam pomislila, shta se ovaj pont buni Mogu, 'ajde das dogovorimo :) fala kao da moze ^_^ Edited November 19, 2014 by gospa buba Link to comment
Recommended Posts